Літо — чудова можливість насолоджуватися стравами зі свіжих овочів. Любите кабачки, але втомилися від простих оладок та рагу? Приготуйте сирники! Дуже ситна, корисна і смачна страва готується просто і швидко.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачковий торт.
Інгредієнти:
- кабачок — 1 шт.;
- кисломолочний сир — 300 г;
- пшеничне борошно — 3 ст. л.;
- зелень (петрушка та кріп) — 0,5 пучка;
- яйце куряче — 1 шт.;
- рослинна олія — 2 ст. л.;
- сіль — 0,5 ч. л.
Приготування:
1. Сухий сир всипте в миску, додайте сіль і яйце, і добре розітріть виделкою.
2. Кабачок натріть на середній тертці, відіжміть від зайвого соку і додайте в сирну масу.
3. Додайте в масу дрібно нарізані петрушку та кріп.
4. Додайте борошно і все добре перемішайте – мас повинна злегка липнути до рук (якщо не липне — додайте ще трохи борошна).
5. З сирно-кабачкової маси сформуйте сирники і обсмажте з рослинної олії з двох сторін до рум’яного кольору на невеликому вогні.
6. Готові сирники подавайте до столу зі сметаною.
Вас також можуть зацікавити новини:
Масштабна афера: усі пенсії після 2017 року нараховані неправильно (відео)