П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСитна страва просто і швидко: готуємо ліниві голубці

Ситна страва просто і швидко: готуємо ліниві голубці

Этот материал также доступен на русском языке
Заощаджуйте час при приготуванні голубців - приготуйте їх "ледачий" варіант. На смак не відрізняються від звичайних.

Щоб приготувати смачний і ситний обід чи вечерю, не потрібно багато часу. Заощаджуйте його, приготувавши ледачі голубці за дуже простим рецептом.

Раніше ми розповідали, як приготувати італійську фокаччу.

Інгредієнти:

  • свинячий фарш — 400 г;
  • рис — 150 г;
  • білокачанна капуста — 500 г;
  • вода — 150 мл;
  • сметана — 5 столових ложок;
  • томатна паста — 2 столові ложки;
  • морква — 1 штука;
  • цибуля — 1 штука;
  • сіль за смаком;
  • рослинна олія — за смаком;
  • мелений чорний перець — за смаком.

Приготування:

  1. Цибулю очистіть і наріжте кубиками. Обсмажте на сковороді з невеликою кількістю олії.
  2. Очистіть і натріть моркву на великій тертці. Додайте в сковороду з цибулею і обсмажте до появи золотистої скоринки.
  3. Додайте в сковороду фарш і обсмажте протягом 10-15 хвилин до готовності.
  4. Поки смажиться фарш, наріжте невеликими кубиками чи смужками капусту. Додайте її до сковороди і обсмажуйте, помішуючи, протягом 10-15 хвилин.
  5. Рис промийте і додайте в сковороду (або перекладіть разом у каструлю, якщо розмір сковороди не дозволяє).
  6. Залийте голубці 150 мл води, додайте томатну пасту, сіль та спеції до смаку, перемішайте. Доведіть голубці до кипіння, зменшіть вогонь та тушкуйте на дуже маленькому вогні протягом 45 хвилин.
  7. Подавайте на стіл зі сметаною та зеленню. Смачного!

Вас також можуть зацікавити новини:

Тарифи на електрику в Україні зростуть: стала відома точна дата

Незалежно від місця перебування: до якого віку потрібно оновлювати свої військово-облікові дані (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні