Раніше ми розповідали, як замаринувати м’ясо за 15 хвилин.
Інгредієнти:
- шия свиняча – 1 кг;
- цибуля – 150 г;
- кефір – 125 мл;
- сода – 1/4 ч. л.;
- сіль – 1 ч. л. з гіркою;
- перець чорний мелений – 1/4 ч. л. з гіркою;
- спеція для шашлику – 1/2 ч. л.
Приготування:
- М’ясо наріжте порційними шматочками. Цибулю наріжте півкільцями.
- Візьміть глибоку миску, влийте кефір, додайте соду, перемішайте, щоб пішла реакція. Додайте м’ясо, сіль, перець. Зверху цибулю, її потрібно добре перем’яти руками, щоб вона пустила сік.
- Далі м’ясо потрібно хвилин 5 вимішувати, щоб усі інгредієнти між собою з’єдналися.
- Можна залишити м’ясо маринуватися на 2-3 години, але краще нехай постоїть у холодильнику ніч, чим довше маринується м’ясо, тим краще.