Інгредієнти:
- Фарш – 500 грамів,
- яйця – 5 штук,
- сир – 100 грамів,
- помідор – 1-2 штуки,
- сіль, перець та майонез – за смаком.
Приготування:
- Чотири яйця зварити круто, очистити та розрізати навпіл.
- Фарш посолити, поперчити, вбити в нього яйце, що залишилося, і добре вимісити.
- Поділити фарш на частини та сформувати кульки.
- Помідор порізати на кружечки, а сир натерти на тертці.
- Деко для запікання змастити маслом і викласти на нього кульки з фаршу.
- Притиснути кульки так, щоб вийшли гнізда.
- Всередину кожного гнізда покласти кружальце помідора, вичавити трохи майонезу, зверху покласти половинку вареного яйця.
- Зверху гнізда посипати тертим сиром.
- Страву запікати до готовності фаршу.