Усі ми знаємо, що для приготування вінегрету господині найчастіше беруть буряк, моркву, картопля, горошок. Мариновані огірки та квашена капуста – це вже за бажанням. Також деякі господині можуть додавати і квасолю.
Але на смак страви впливає зовсім інший інгредієнт, який є на кожній кухні.
І це – звичайна цибуля. Тільки додавати в салат потрібно не свіжу цибулю, а обсмажену до золотистого кольору.
Цибулю і потрібно використовувати як інгредієнт для вінегрету. Така добавка надасть вінегрету особливого смаку. З’явиться додаткова м’якість, ніжність і ледь вловима приємна солодкість.
Не можемо не поділитись і іншими секретами приготування смачного салату.
Отже, щоб усі компоненти вінегрету не стали червоними чи бордовими, буряки потрібно додавати наприкінці.
Також для отримання більш насиченого смаку, овочі на салат потрібно відварювати у шкірці.
Вінегрет відноситься до холодних салатів, тому при його приготуванні всі інгредієнти мають бути холодними.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо при варінні рису досвідчені господині додають оцет.