П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк із звичайного вінегрету зробити шедевр – допоможе один секретний інгредієнт

Як із звичайного вінегрету зробити шедевр – допоможе один секретний інгредієнт

Этот материал также доступен на русском языке
Вінегрет – доступний салат, який можна подати до повсякденного столу, і на свято. Також його можна приготувати і для пісного меню. Але як із традиційного салату за допомогою всього одного інгредієнта зробити справжній шедевр?

Усі ми знаємо, що для приготування вінегрету господині найчастіше беруть буряк, моркву, картопля, горошок. Мариновані огірки та квашена капуста – це вже за бажанням. Також деякі господині можуть додавати і квасолю.

Але на смак страви впливає зовсім інший інгредієнт, який є на кожній кухні.

І це – звичайна цибуля. Тільки додавати в салат потрібно не свіжу цибулю, а обсмажену до золотистого кольору.

Цибулю і потрібно використовувати як інгредієнт для вінегрету. Така добавка надасть вінегрету особливого смаку. З’явиться додаткова м’якість, ніжність і ледь вловима приємна солодкість.

Не можемо не поділитись і іншими секретами приготування смачного салату.

Отже, щоб усі компоненти вінегрету не стали червоними чи бордовими, буряки потрібно додавати наприкінці.

Також для отримання більш насиченого смаку, овочі на салат потрібно відварювати у шкірці.

Вінегрет відноситься до холодних салатів, тому при його приготуванні всі інгредієнти мають бути холодними.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо при варінні рису досвідчені господині додають оцет.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні