ІНГРЕДІЄНТИ: гарбуз – 1 кг, цукор – 1 кг, лимон – 1 шт., вода – 1 склянка.
ЯК ГОТУВАТИ
Гарбуз очистити від шкірки і нарізати тонкими часточками.
Лимон нарізати разом із шкіркою або пропустити через м’ясорубку.
У каструлю всипати цукор, налити води і дати закипіти на середньому вогні.
Додати у сироп шматочки гарбуза і подрібнений лимон.
Ретельно перемішати і варити близько години.
Готове варення залити у пастеризовані банки і закатати.
Через збройну агресію Російської Федерації проти України громадяни України отримали матеріальні та моральні збитки. За…
До редакції надходить чимало листів із питаннями, на які пенсіонери самостійно не можуть знайти відповіді.…
Захистіть вашу картоплю від її головного шкідника – колорадського жука. Для цього не потрібно використовувати…
Здивуйте своїх рідних та гостей незвичайним салатом, який нагадує один з головних символів Великодня. Але…
Не всі українці знають, але окрум субсидій і пільг можна отримати ще одну грошову допомогу…
У Центрі комунального сервісу повідомили, у кого зі споживачів не приймуть показання лічильників. Що треба…