ІНГРЕДІЄНТИ: гарбуз – 1 кг, цукор – 1 кг, лимон – 1 шт., вода – 1 склянка.
ЯК ГОТУВАТИ
Гарбуз очистити від шкірки і нарізати тонкими часточками.
Лимон нарізати разом із шкіркою або пропустити через м’ясорубку.
У каструлю всипати цукор, налити води і дати закипіти на середньому вогні.
Додати у сироп шматочки гарбуза і подрібнений лимон.
Ретельно перемішати і варити близько години.
Готове варення залити у пастеризовані банки і закатати.
З 1 жовтня 2025 року Національний банк України почне поетапно вилучати з обігу ще одну…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Ви думали, як невелика деталь може змінити ваш досвід водіння? Якісні килимки для Ford Focus…
Підтримка доступна кожному: отримати гуманітарну допомогу для українців тепер можна онлайн через платформу «ЄДопомога».
Ось що не візьме магазин назад навіть із чеком. Список товарів, які не підлягають поверненню.
Тепла і сонячна осінь незабаром поступиться місцем негоди. Синоптики попереджають, що у деяких регіонах можливі…