ІНГРЕДІЄНТИ: гарбуз – 1 кг, цукор – 1 кг, лимон – 1 шт., вода – 1 склянка.
ЯК ГОТУВАТИ
Гарбуз очистити від шкірки і нарізати тонкими часточками.
Лимон нарізати разом із шкіркою або пропустити через м’ясорубку.
У каструлю всипати цукор, налити води і дати закипіти на середньому вогні.
Додати у сироп шматочки гарбуза і подрібнений лимон.
Ретельно перемішати і варити близько години.
Готове варення залити у пастеризовані банки і закатати.
У період війни в багатьох українців знизився рівень зарплати або дохід став нерегулярним. Це погано…
Чи буде магнітна буря 8 червня, які прогнози роблять науковці та до чого готуватись метеочутливим…
Свято Святої Трійці, або П'ятидесятниці, - один із найважливіших днів у церковному календарі. Воно знаменує…
Держава продовжує надавати внутрішньо переміщених особам різноманітну допомогу. На що саме мають право ВПО у…
Частина українців у 2025 році мають заплатити податки за продаж власноруч вирощених овочів та фруктів,…
Вершкове масло - це продукт, який найчастіше підробляють. При виготовленні масла недобросовісні виробники додають рослинні…