ІНГРЕДІЄНТИ: гарбуз – 1 кг, цукор – 1 кг, лимон – 1 шт., вода – 1 склянка.
ЯК ГОТУВАТИ
Гарбуз очистити від шкірки і нарізати тонкими часточками.
Лимон нарізати разом із шкіркою або пропустити через м’ясорубку.
У каструлю всипати цукор, налити води і дати закипіти на середньому вогні.
Додати у сироп шматочки гарбуза і подрібнений лимон.
Ретельно перемішати і варити близько години.
Готове варення залити у пастеризовані банки і закатати.
Більше грошей для ветеранів з наступного року. Уряд готує підвищення доплат до пенсій.
Більшість із нас знає про Анну Ярославну — доньку Ярослава Мудрого, яка стала королевою Франції,…
В Україні змінюють підхід до соціальної підтримки — замість масових виплат держава зосередиться на адресній…
Зручний та якісний одяг — розкіш, до якого прагнуть багато хто. Саме такий асортимент речей…
В Україні за останній рік помітно подорожчали ключові медичні препарати — від антибіотиків до знеболювальних.…
Іноді хочеться просто виїхати — не тому, що тікаєш, а тому, що кличе дорога.