П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩо потрібно додати при приготуванні буряка, щоб він не втратив насичений колір...

Що потрібно додати при приготуванні буряка, щоб він не втратив насичений колір і смак?

Этот материал также доступен на русском языке
Буряки ми використовуємо не тільки для приготування борщу, а й для багатьох закусок. Але навіть у досвідчених господинь цей овоч після приготування часто втрачає колір та смак. І багато хто впевнений: що проблема в коренеплоді, сорт попався не той.

Хоча є один прийом, завдяки якому подібні кулінарні осічки більше не повторяться. Потрібно вдатися до допомоги секретного інгредієнта.

Йдеться про лимонний сок. Його потрібно додати на самому початку варіння в холодну воду. На два літри достатньо буде всього половини чайної ложки. пропорції.

Тим же, хто боїться зайвої кислоти, допоможе прийде цукор.

Знадобиться дві чайні ложки на літр води. І в жодному разі коренеплід при варінні не соліть: так він не тільки стане бляклим, а й водянистим.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні