ЗБЕРІГАННЯ
Роблячи вибір між меленим мускатним горіхом і цілим, по можливості
віддавайте перевагу цілому. У неподрібненому вигляді прянощ може зберігатися дуже
довго і при цьому не втрачати своїх смакових і ароматичних властивостей. Мелений
мускатний горіх треба тримати строго в герметичній тарі, подалі від джерел світла та
вологи.
ЗАСТОСУВАННЯ
1. У м’ясні та рибні страви, а також у супи, мускатний горіх слід додавати наприкінці
готування, щоб він дав лише аромат, але не гіркоту.
2. Якщо ви готуєте каву в турці, покладіть дрібку прянощі разом із меленим зерном та
іншими приправами на самому початку, перед тим як налити воду.
3. Щоб збагатити аромат випічки, мускатний горіх потрібно додавати разом з іншими
приправами в тісто на етапі замішування. Однак можна присипати здобу сумішшю
прянощів безпосередньо перед випіканням.
Читайте також: Чи можна зберігати овочі на балконі взимку?
Літня пара повернулася з-за кордону і виявила, що хтось весь цей час отримував їхні пенсії.
17 жовтня в Україні, як і раніше, переважатиме суха та тепліша погода. Можна буде погрітися…
Як характеризують геомагнітну обстановку астрофізики? Які рекомендації дають метеозалежним людям?
Хочете зміцнити серце та судини? Зі статті дізнаєтеся, які продукти слід виключити з меню, а…
Незважаючи на пенсійний статус, українці можуть бути мобілізовані. Хтось підлягає мобілізації, а хтось точно отримає…
Хочеш перевести трудову книжку до електронного формату, але ПФУ не приймає заяви? Швидше за все,…