ЗБЕРІГАННЯ
Роблячи вибір між меленим мускатним горіхом і цілим, по можливості
віддавайте перевагу цілому. У неподрібненому вигляді прянощ може зберігатися дуже
довго і при цьому не втрачати своїх смакових і ароматичних властивостей. Мелений
мускатний горіх треба тримати строго в герметичній тарі, подалі від джерел світла та
вологи.
ЗАСТОСУВАННЯ
1. У м’ясні та рибні страви, а також у супи, мускатний горіх слід додавати наприкінці
готування, щоб він дав лише аромат, але не гіркоту.
2. Якщо ви готуєте каву в турці, покладіть дрібку прянощі разом із меленим зерном та
іншими приправами на самому початку, перед тим як налити воду.
3. Щоб збагатити аромат випічки, мускатний горіх потрібно додавати разом з іншими
приправами в тісто на етапі замішування. Однак можна присипати здобу сумішшю
прянощів безпосередньо перед випіканням.
Читайте також: Чи можна зберігати овочі на балконі взимку?
З 1 квітня в Україні здійснено автоматичний перерахунок пенсій для працюючих пенсіонерів. Цьогоріч підвищені виплати…
Захисники неба вчергове дали гідну відсіч агресору. У Дніпрі ввечері — гучно, але без нових…
Триває видача гуманітарної допомоги для тих, хто потребує підтримки. Благодійний фонд закликає громадян реєструватися на…
11 квітня відзначається Міжнародний день визволення в’язнів нацистських концтаборів та Всесвітній день боротьби з хворобою…
Нова шахрайська схема з’явилася в Україні. Громадяни масово отримують «безневинні» SMS, якими шахраї намагаються виманити…
Якщо ви хочете виростити велику та соковиту моркву, то важливо забезпечити їй належні умови догляду.…