ЗБЕРІГАННЯ
Роблячи вибір між меленим мускатним горіхом і цілим, по можливості
віддавайте перевагу цілому. У неподрібненому вигляді прянощ може зберігатися дуже
довго і при цьому не втрачати своїх смакових і ароматичних властивостей. Мелений
мускатний горіх треба тримати строго в герметичній тарі, подалі від джерел світла та
вологи.
ЗАСТОСУВАННЯ
1. У м’ясні та рибні страви, а також у супи, мускатний горіх слід додавати наприкінці
готування, щоб він дав лише аромат, але не гіркоту.
2. Якщо ви готуєте каву в турці, покладіть дрібку прянощі разом із меленим зерном та
іншими приправами на самому початку, перед тим як налити воду.
3. Щоб збагатити аромат випічки, мускатний горіх потрібно додавати разом з іншими
приправами в тісто на етапі замішування. Однак можна присипати здобу сумішшю
прянощів безпосередньо перед випіканням.
Читайте також: Чи можна зберігати овочі на балконі взимку?
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…