Звичайно, таку тару найчастіше використовують дачники та власники невеликих ділянок. Ті, хто вирощує розсаду професійно, купують спеціальні ємності, а любителі частіше використовують те, що є в господарстві.
І мова про стаканчики з-під кисломолочних продуктів, таких як сметана, ряжанка, йогурт. Це зручно, не потрібно вкотре витрачатися на тару, але є певні мінуси.
Так використання ємностей з-під кисломолочних продуктів може призвести до небажаних наслідків. Справа в тому, що на внутрішніх поверхнях цих стаканчиків можуть залишатися молочнокислі бактерії, які не дуже добре впливають на кореневу систему рослин.
Дачники просто промивають тару водою і висівають у неї насіння овочів, але навіть ретельне миття не допомагає позбутися мікроорганізмів.
Тому, якщо ви не хочете проблем із розсадою, краще вибирайте інші ємності. Це допоможе вам виростити здорову розсаду, яка обов’язково порадує добрим урожаєм.
Читайте також:
Тільки натуральні продукти та жодних шкідливих добавок! Вчимося готувати твердий сир самостійно!
На деяких пенсіонерів чекають суттєві обмеження пенсії. Кого саме це торкнеться.
За важливу послугу частині пенсіонерів потрібно буде заплатити лише пів ціни. Впроваджено нову програму підтримки…
Відкрито реєстрацію на отримання нових виплат. Встигніть подати заявку.
Індичка – це не просто святкова страва, це справжній символ затишку, єднання всієї родини чи…
Газовики попередили про важливі перевірки щодо всіх споживачів.