Ключові тези:
Ароматні заготовки на зиму – це просто! Дізнайтеся, як підготувати та висушити улюблену зелень, щоб використовувати її в супах, соусах, чаях та гарячих стравах у холодну пору року.
Найчастіше в домашніх умовах сушать кріп, зелень петрушки, селери, естрагону, майорану, м’яти.
Перед сушінням зелень перебирають, видаляють жовте і сухе листя, зрізають товсті гілки, миють, обсушують, кладуть тонким шаром на сито і сушать у тіні.
Висушену зелень слід зберігати в щільно закритих банках.
Відомий і інший спосіб сушіння зелені: каструлю з водою накривають марлею, зав’язують її і ставлять на вогонь. Коли вода закипить, на марлю кладуть підготовлену для сушіння зелень, витримують 3 хвилини, після чого кладуть зелень на рушник чи сито і сушать у тіні.
Читайте також:
Уряд змінює механізм перерахунку пенсій: спецвиплати більше не залежатимуть від посади чи окладу. Індексація стане…
Жовтнева риболовля не терпить поспіху - вона вимагає точності. Враховуємо фази місяця, прогноз погоди та…
Вносяться зміни до правил відстрочки від мобілізації для студентів. Нововведення мають закрити лазівки і чітко…
Сьогодні багато людей шукають поради з питань психології у друзів чи соціальних мережах. Спочатку це…
На українців, які користуються Приват24 і мають карту ПриватБанку, чекають важливі зміни — фінустанова оголосила…
Де отримати гроші за новою програмою допомоги? Нова допомога з жовтня замінює кілька старих виплат,…