Ключові тези:
Ароматні заготовки на зиму – це просто! Дізнайтеся, як підготувати та висушити улюблену зелень, щоб використовувати її в супах, соусах, чаях та гарячих стравах у холодну пору року.
Найчастіше в домашніх умовах сушать кріп, зелень петрушки, селери, естрагону, майорану, м’яти.
Перед сушінням зелень перебирають, видаляють жовте і сухе листя, зрізають товсті гілки, миють, обсушують, кладуть тонким шаром на сито і сушать у тіні.
Висушену зелень слід зберігати в щільно закритих банках.
Відомий і інший спосіб сушіння зелені: каструлю з водою накривають марлею, зав’язують її і ставлять на вогонь. Коли вода закипить, на марлю кладуть підготовлену для сушіння зелень, витримують 3 хвилини, після чого кладуть зелень на рушник чи сито і сушать у тіні.
Читайте також:
Гороскопи читають навіть ті, хто у них не вірить. А якщо поєднати астрологію із фруктами?…
Розвиток подагри призводить до появи сильних нападоподібних суглобових болів, припухання суглобів і запалення шкіри над…
Синоптики стверджують, що у четвер в Україні буде найкомфортніша температура повітря в Європі. Протягом дня…
Щоб не постраждати від магнітних бур, треба навчитися самим визначати для себе рівень сонячного шторму…
Твій iPhone 16 Pro чи Pro Max — це як твій найкращий друг: завжди з…
В умовах війни в Україні мобілізаційні заходи охоплюють дедалі більше категорій громадян. Розбираємось, хто з…