Ключові тези:
Порада від кухаря:
«Секрет соковитої грудки – у маринаді та температурі. Не смажте і не варіть її занадто довго – від цього м’ясо стає жорстким. Найкращий спосіб – швидке обсмажування і потім запікання за невисокої температури».
Як готувати:
Розріжте грудку вздовж, щоб вийшло два тонких пласти – так м’ясо швидше приготується і залишиться соковитим.
Замаринуйте щонайменше на 30 хвилин: візьміть 1-2 столові ложки нежирного йогурту або кефіру, трохи лимонного соку, щіпку солі, перцю, паприки та сухого часнику.
Обсмажте на сковороді по 1-2 хвилини з кожного боку – на сухій або злегка змащеній олією. Тільки щоб «запечатати» сік.
Перекладіть у форму та запікайте при 160-170°C ще 10-12 хвилин.
Після духовки накрийте фольгою і дайте «відпочити» 5 хвилин – так рівномірно розподілиться сік.
М’ясо виходить м’яким, соковитим, ароматним – без сухості і «резини». Підходить навіть для дієтичного харчування.
Читайте також:
Деякі пенсіонери, які після виходу на пенсію, вирішили знову працевлаштуватися, зможуть постати перед вибором -…
Цей інноваційний продукт стане незамінним помічником у будівництві різноманітних споруд – від приватних навісів і…
16 липня очікується спека на півдні та сході, грози та зливи на заході.
Інформація про магнітні бурі важлива, оскільки вони можуть спричинити збої в роботі супутників, GPS, незначні…
У липні 1972 року, всього за 100 кілометрів від Полтави, Радянський Союз провів секретний підземний…
Держава обіцяє до 500 тисяч гривень за ремонт зруйнованого житла. Але, щоб їх отримати, потрібно…