Соняшникову олію не можна тримати на сонці або в холодильнику. При низькій температурі воно каламутніє і втрачає смак, а при попаданні прямих променів швидко окислюється. Оптимальна температура зберігання – від +5 до +20°С у темному місці.
Термін придатності невідкритої олії вказаний на упаковці та зазвичай становить 12 місяців. Але після відкриття бажано використовувати його протягом 3-4 тижнів – особливо, якщо це нерафінована олія.
3. Найкраще зберігати олію в оригінальній упаковці. Якщо вирішили перелити – вибирайте чисту пляшку з темного скла з кришкою, що щільно закривається. Пластик чи метал – не найкращий варіант для тривалого зберігання.
Читайте також:
Клієнти запідозрили ПриватБанк в ейджизмі після різких змін за умов кредитування пенсіонерів.
Українців запрошують пройти реєстрацію на нові виплати у сумі 3600 гривень упродовж 3 місяців. Подробиці…
Прем'єр-міністр Юлія Свириденко анонсувала запуск щорічного медичного огляду: держава дбатиме про здоров'я громадян віком від…
Бажаєте зберегти аромат та насолоду дині до зими? Сушена диня – це простий та корисний…
Діти учасників бойових дій в Україні мають право на цілу низку пільг, які передбачені законом…
Неякісний товар чи погано надана послуга — не привід миритися. Ви маєте право на заміну,…