Мочені яблука – старовинний спосіб заготовки фруктів, який не тільки зберігає їхній смак, а й робить ще кориснішим.
Під час бродіння у плодах утворюється молочна кислота, яка покращує травлення і допомагає роботі кишечника.
Такі яблука багаті на вітаміни B, C, E, PP, а також йод, кальцій, магній, залізо.
Вони зміцнюють імунітет, підтримують здоров’я кісток та судин, сприяють очищенню організму.
Крім того, мочені яблука корисні при авітамінозі, атеросклерозі, ослабленому імунітеті.
Однак людям з гастритом, підвищеною кислотністю та виразкою шлунка варто вживати їх з обережністю.
Раніше ми розповідали, як удома приготувати делікатес, якщо мочені яблука не по кишені.
Неякісний товар чи погано надана послуга — не привід миритися. Ви маєте право на заміну,…
Стаж не зник, навіть якщо підприємство давно ліквідовано. Головне – знати, як його відновити.
У серпні треба виконати кілька важливих дій, інакше хурма не витримає морозів. Експерт пояснив, які…
Сезон баклажанів у розпалі – саме час приготувати ароматну та соковиту страву з фаршем, овочами…
В Україні змінили правила залучення осіб до суспільно корисних робіт під час воєнного стану. Нові…
Уже цієї зими українці можуть залишитись без опалення просто посеред морозів, причина – у змі…