Мочені яблука – старовинний спосіб заготовки фруктів, який не тільки зберігає їхній смак, а й робить ще кориснішим.
Під час бродіння у плодах утворюється молочна кислота, яка покращує травлення і допомагає роботі кишечника.
Такі яблука багаті на вітаміни B, C, E, PP, а також йод, кальцій, магній, залізо.
Вони зміцнюють імунітет, підтримують здоров’я кісток та судин, сприяють очищенню організму.
Крім того, мочені яблука корисні при авітамінозі, атеросклерозі, ослабленому імунітеті.
Однак людям з гастритом, підвищеною кислотністю та виразкою шлунка варто вживати їх з обережністю.
Раніше ми розповідали, як удома приготувати делікатес, якщо мочені яблука не по кишені.
Підвищення пенсій в Україні цього року відбулося ще у березні, і нових переглядів поки що…
Хочете, щоб ваші овочі швидше зацвіли? Скористайтесь перевіреними засобами – від настою полину до медового…
Ніжні, насичені, з легкою алкогольною ноткою – ці цукерки не гірші за магазинні. Обов'язково приготуйте…
Тепер оплатити газ онлайн стало ще простіше — завдяки новій інтеграції сервісів Ощадбанку та Нафтогазу.…
Зупинилося серце відомої української акторки кіно і театру, заслуженої артистки України. Дату та час прощання…
Благодійний фонд розпочав реєстрацію на видачу гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Розповідаємо, як подати…