Мочені яблука – старовинний спосіб заготовки фруктів, який не тільки зберігає їхній смак, а й робить ще кориснішим.
Під час бродіння у плодах утворюється молочна кислота, яка покращує травлення і допомагає роботі кишечника.
Такі яблука багаті на вітаміни B, C, E, PP, а також йод, кальцій, магній, залізо.
Вони зміцнюють імунітет, підтримують здоров’я кісток та судин, сприяють очищенню організму.
Крім того, мочені яблука корисні при авітамінозі, атеросклерозі, ослабленому імунітеті.
Однак людям з гастритом, підвищеною кислотністю та виразкою шлунка варто вживати їх з обережністю.
Раніше ми розповідали, як удома приготувати делікатес, якщо мочені яблука не по кишені.
6 травня у більшості західних областей, на Житомирщині та в деяких центральних областях очікуються дощі.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
Виявляється, що процес в’язання корисний для нашого мозку. Фахівці вважають, що він допомагає у профілактиці…
Зі шкільної лави ми знаємо, що людське тіло на дві третини складається з води. Якщо…
Передавальні антени мобільного зв'язку - звична річ для міських дахів. Але чи безпечно жити і…
Курятина – корисне дієтичне м'ясо. Але будь-яку дієту можна урізноманітнити та зробити дуже смачною.