Буває: зварили кашу, а вона гірчить. Найчастіше винне не саме пшоно, а те, як довго і де його зберігали.
Пшоно може почати гірчити вже через 3-4 місяці зберігання, особливо якщо лежало за високої температури. Найкраще купувати те, що розфасовано нещодавно.
Хороша крупа – рівна, шліфована, без сколів. Якщо зерна сильно відрізняються за розміром та кольором, це привід насторожитися.
Тусклий або сіруватий відтінок може говорити про те, що крупа залежалася.
ВАЖЛИВО! Пред приготуванням краще обдати крупу окропом. Це допоможе змити можливу гіркоту.
Читайте також:
Законодавство України передбачає штрафні санкції за неправильне використання генераторів. Та чи працюють ці норми зараз,…
Хочете отримати хороший урожай перцю і щоб самі плоди були м'ясистими та смачними? Обирайте ці…
Легкий, яскравий і напрочуд простий — цей торт без випічки з желе та вафельних коржів…
В Україні затвердили нові виплати. Кому надаватимуть щомісячну грошову допомогу та в якому розмірі.
Кабінет Міністрів України затвердив нові правила для обчислення страхового стажу для однієї категорії працівників. Що…
Українці можуть суттєво знизити свої рахунки за комуналку, оплативши їх тисячею гривень із «зимової підтримки».…