Буває: зварили кашу, а вона гірчить. Найчастіше винне не саме пшоно, а те, як довго і де його зберігали.
Пшоно може почати гірчити вже через 3-4 місяці зберігання, особливо якщо лежало за високої температури. Найкраще купувати те, що розфасовано нещодавно.
Хороша крупа – рівна, шліфована, без сколів. Якщо зерна сильно відрізняються за розміром та кольором, це привід насторожитися.
Тусклий або сіруватий відтінок може говорити про те, що крупа залежалася.
ВАЖЛИВО! Пред приготуванням краще обдати крупу окропом. Це допоможе змити можливу гіркоту.
Читайте також:
Під час відключень електроенергії головне - не розгубитися. Варто знати, де поруч можна знайти тепло,…
Власники житла часто помилково вважають, що прописка мешканця може надати йому майнові права. Проте у…
Знайома картина: відпрошуватися з роботи, стояти в черзі, а потім дізнатися, що бракує одного паперу.…
Ім’я Олена має давньогрецьке походження. У Стародавній Греції так звали богиню родючості та знамениту Єлену…
В українських пенсіонерів побільшало способів пройти обов'язкову ідентифікацію до 31 грудня. Особливо це важливо для…
Осінні грядки – шанс забезпечити себе свіжими овочами з ранньої весни. Дотримавшись простих правил посадки,…