Буває: зварили кашу, а вона гірчить. Найчастіше винне не саме пшоно, а те, як довго і де його зберігали.
Пшоно може почати гірчити вже через 3-4 місяці зберігання, особливо якщо лежало за високої температури. Найкраще купувати те, що розфасовано нещодавно.
Хороша крупа – рівна, шліфована, без сколів. Якщо зерна сильно відрізняються за розміром та кольором, це привід насторожитися.
Тусклий або сіруватий відтінок може говорити про те, що крупа залежалася.
ВАЖЛИВО! Пред приготуванням краще обдати крупу окропом. Це допоможе змити можливу гіркоту.
Читайте також:
Продаж особистих речей на OLX чи через соцмережі, а також грошові перекази на банківські картки…
Частина українських пенсіонерів можуть отримати набір з продуктами харчування абсолютно безоплатно. Куди звертатися.
Мобільними телефонами сьогодні користуються більшість українців. Втім, не всі знають, що їх потрібно обов'язково вимикати.…
Українцям, які мають недостатньо стажу для виходу на пенсію за віком, держава пропонує допомогу. Кого…
4 червня в Україні дощі очікуються місцями у південних областях, на решті територій країни без…
Що прогнозують фахівці: чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?