Журавлина – один із найпопулярніших засобів народної медицини, яке застосовується цілителями віками. Ягода також має відмінні смакові якості і широко використовується в їжу.
Щоб зберегти вітаміни в журавлині, використовуйте один із трьох перевірених способів.
1. Заморожування. Переберіть, промийте та обсушіть ягоди. Розфасуйте їх по пакетах і приберіть у морозилку. Головне — щоб ягоди були сухими, інакше вони змерзнуть.
2. У воді. Насипте чисті ягоди журавлини в банку і залийте охолодженою кип’яченою водою. Закрийте кришкою і приберіть у холодне місце. Так ягоди збережуться приблизно рік.
3. З цукром. Розімніть журавлину і змішайте з цукром (на 300 г ягід – 450 г цукру). Розкладіть у банки, присипте зверху цукром, закрийте кришкою та зберігайте у холодильнику.
Ми також розповідали:
Зустріч уві сні з покійною людиною можна трактувати по-різному. Дехто бачить у цьому важливі знаки,…
Взимку наш організм як ніколи потребує вітамінів, тому багато хто з нас біжить до магазину…
21 січня очікується похмура погода без опадів в більшості областей України.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
З віком у більшості людей починає погіршуватися пам'ять, з'являється забудькуватість.
Куряча печінка сама по собі дуже ніжна та смачна. А приготовлена з урахуванням цих її…