Приготуйте розсіл: розчиніть сіль у окропі, остудіть до кімнатної температури.
Підготуйте сало: промийте, обсушіть паперовими рушниками, наріжте шматками.
Викладіть сало в банку, пересипаючи його спеціями та нарізаним часником.
Залийте розсолом: залиште на добу при кімнатній температурі, потім приберіть в холодильник або на холодний балкон на 2 дні.
За три доби дня сало можна їсти. Тримайте його в холодильнику, а краще в морозилці.
ВАЖЛИВО! Вважається, що сало зайвої солі не візьме. Але з м’ясом це правило не діє, «смугасте» сало легко пересолити.
Газові котли забезпечують обігрів багатьох осель. Несправність такого обладнання може стати справжньою проблемою взимку. Тому…
В Україні вирощують безліч сортів картоплі, проте деякі з них вирізняються своїми характеристиками. Щоб отримати…
17 грудня очікуються дощі у центральних та північних областях, місцями дощі у західних та південних…
Шукаєте комфортне житло у Львові? Ринок нерухомості постійно розвивається, і щоб знайти оптимальний варіант для…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Рибні страви дуже корисні, особливо людей старшого віку. Крім того, у певні дні постів, коли…