Приготуйте розсіл: розчиніть сіль у окропі, остудіть до кімнатної температури.
Підготуйте сало: промийте, обсушіть паперовими рушниками, наріжте шматками.
Викладіть сало в банку, пересипаючи його спеціями та нарізаним часником.
Залийте розсолом: залиште на добу при кімнатній температурі, потім приберіть в холодильник або на холодний балкон на 2 дні.
За три доби дня сало можна їсти. Тримайте його в холодильнику, а краще в морозилці.
ВАЖЛИВО! Вважається, що сало зайвої солі не візьме. Але з м’ясом це правило не діє, «смугасте» сало легко пересолити.
Новий тиждень обіцяє емоційні глибини та внутрішню правду. Настав час розібратися в почуттях та бути…
У червні 2025 року Пенсійний фонд зафіксував рекордну офіційну зарплату – понад 22 тисячі гривень.…
Запечені буряки з ніжною курячою начинкою та ароматними спеціями — це не просто закуска, а…
Часто багато пенсіонерів відмовляються від операції із заміни колінного або кульшового суглоба через непомірно високу…
«Одеському життю» виповнилося 18 років!
Юлія Свириденко – новий прем'єр України. Без коси, популізму та політичного театру, але з програмою…