Приготуйте розсіл: розчиніть сіль у окропі, остудіть до кімнатної температури.
Підготуйте сало: промийте, обсушіть паперовими рушниками, наріжте шматками.
Викладіть сало в банку, пересипаючи його спеціями та нарізаним часником.
Залийте розсолом: залиште на добу при кімнатній температурі, потім приберіть в холодильник або на холодний балкон на 2 дні.
За три доби дня сало можна їсти. Тримайте його в холодильнику, а краще в морозилці.
ВАЖЛИВО! Вважається, що сало зайвої солі не візьме. Але з м’ясом це правило не діє, «смугасте» сало легко пересолити.
Навіть якщо ви справно оплачуєте комунальні послуги, одна дрібниця може обернутися неприємним сюрпризом. Втрачена квитанція…
Створення затишної атмосфери в будинку – це справжнє мистецтво, і одним із найважливіших його елементів…
На початку тижня в країні зберігатимуться помірно теплі для початку листопада температури, місцями — ранкові…
Вплив на магнітосферу Землі продовжує надавати потік сонячного вітру з корональних дірок на Сонці.
Під впливом повного місяця в Тельці, Венери в Скорпіоні та ретроградного Меркурія на нас чекає…
Навіть якщо сковорода виглядає безнадійно, не поспішайте відправляти її на звалище. Усього два доступні засоби…