Приготуйте розсіл: розчиніть сіль у окропі, остудіть до кімнатної температури.
Підготуйте сало: промийте, обсушіть паперовими рушниками, наріжте шматками.
Викладіть сало в банку, пересипаючи його спеціями та нарізаним часником.
Залийте розсолом: залиште на добу при кімнатній температурі, потім приберіть в холодильник або на холодний балкон на 2 дні.
За три доби дня сало можна їсти. Тримайте його в холодильнику, а краще в морозилці.
ВАЖЛИВО! Вважається, що сало зайвої солі не візьме. Але з м’ясом це правило не діє, «смугасте» сало легко пересолити.
Портулак надзвичайно живучий бур’ян, якого вкрай важко позбутися. Ця рослина може стати великою проблемою для…
Сонячна активність зростає. Що прогнозують на вихідні?
ПФУ повідомив, кому з пенсіонерів доведеться щороку проходити перевірку. Розповідаємо про два способи підтвердити право…
Україні потрібен європейський підхід до догляду за літніми людьми. У парламенті запропонували створити нову систему…
В Україні збір дикорослих ресурсів регулюється законодавством. Йдеться не лише про гриби, а й про…
Пенсійний фонд раптово «заморозив» виплати. Що треба знати пенсіонерам?