Приготуйте розсіл: розчиніть сіль у окропі, остудіть до кімнатної температури.
Підготуйте сало: промийте, обсушіть паперовими рушниками, наріжте шматками.
Викладіть сало в банку, пересипаючи його спеціями та нарізаним часником.
Залийте розсолом: залиште на добу при кімнатній температурі, потім приберіть в холодильник або на холодний балкон на 2 дні.
За три доби дня сало можна їсти. Тримайте його в холодильнику, а краще в морозилці.
ВАЖЛИВО! Вважається, що сало зайвої солі не візьме. Але з м’ясом це правило не діє, «смугасте» сало легко пересолити.
Чому пісні співака не брали на радіо, скільки мав дружин і від чого помер?
Багато українців навіть не здогадуються, що можуть законно збільшити свою пенсію на 2–3 тисячі гривень…
Через вибух бойлера повністю зруйнований будинок в Одеській області. Рятувальники та експерти радять перевірити своє…
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Сланцева покрівля – елітний та дорогий покрівельний матеріал. При його видобуванні та виготовленні витрачається багато…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.