Жовта цибуля – звичайна цибуля, за своїми властивостями універсальна. Використовується для супів, бульйонів, тушкованих страв. Ідеально підходить для карамелізації, яка підкреслює природний солодкий смак цибулі.
Біла цибуля дуже соковита, трохи солодша і м’якша на смак, ніж жовта. Вона добре підходить для салатів, додає свіжості та легкої кисло-солодкої нотки. Також вона менше подразнює очі при нарізуванні.
Червона цибуля – пряна і хрумка, чудово підходить для салатів, соусів і маринадів. При варінні втрачає колір, але зберігає смак.
В Україні її називають кущівкою, бо в одному гнізді утворюється багато цибулин, як у часнику. Цибулини невеликі, довгастої форми. Має м’який смак, схожий на суміш цибулі та часнику. Використовується у салатах, соусах, а також у гарячих стравах.
В Україні спростили доступ до держвиплат. З новою «Дія.Карткою» всі кошти можна отримувати на один…
Навіть найдієтичніша грудка може бути смачною — якщо знати, як її правильно готувати. Запам'ятовуйте рецепт.
Більшість громадян України отримує майже вдвічі менше за базові потебності. Чому українці продовжують жити «впритул»…
Поранення, лікування та несподіване «ні» від комісії: якщо військовослужбовцеві відмовили в інвалідності, це ще не…
У жодному разі не садіть чорнобривці поруч із певними овочами — вони можуть пригнічувати їхній…
Якщо ви ніколи не пробували заливний пиріг з капустою, настав час відкрити для себе цей…