Жовта цибуля – звичайна цибуля, за своїми властивостями універсальна. Використовується для супів, бульйонів, тушкованих страв. Ідеально підходить для карамелізації, яка підкреслює природний солодкий смак цибулі.
Біла цибуля дуже соковита, трохи солодша і м’якша на смак, ніж жовта. Вона добре підходить для салатів, додає свіжості та легкої кисло-солодкої нотки. Також вона менше подразнює очі при нарізуванні.
Червона цибуля – пряна і хрумка, чудово підходить для салатів, соусів і маринадів. При варінні втрачає колір, але зберігає смак.
В Україні її називають кущівкою, бо в одному гнізді утворюється багато цибулин, як у часнику. Цибулини невеликі, довгастої форми. Має м’який смак, схожий на суміш цибулі та часнику. Використовується у салатах, соусах, а також у гарячих стравах.
Як пережити темряву. Українцям пояснили, що зробити, щоб залишатися мобільним під час довготривалого відключення світла.
Осіння посадка — важливий етап у догляді за садом. Щоб молоді дерева й кущі добре…
Без борошна, без яєць і без цукру — але неймовірно смачно! Рецепт печива, який підкорить…
Пенсійний фонд України оновив правила ідентифікації пенсіонерів. Що треба знати пенсіонерам.
Три роки за один. Хто в Україні може отримати потрійний стаж і раніше вийти на…
Деяким українцям загрожують величезні штрафи в зимовий період. За що саме вони передбачені.