Лимон не лише допомагає зміцнити здоров’я, а й додає незвичайного смаку звичним блюдам.
Щоб рис завжди виходив розсипчастим, додайте в каструлю ложку лимонного соку після закипання води. Це допоможе зробити гарнір більш повітряним і привабливим на вигляд.
У фруктовому салаті лимонний сік запобігає потемнінню, зберігаючи фрукти свіжими і привабливими. Додайте трохи соку для довшого збереження кольору.
Щоб картопля в дерунах не потемнішала, додайте трохи лимонного соку. Це допоможе зберегти світлий колір і привабливий вигляд.
Лимонний сік чудово освіжає овочеві салати. Змішайте його з оливковою олією, медом, діжонською гірчицею і дрібкою солі для легкої, пікантної заправки.
Цедра лимона додає випічці яскравого аромату і легкої цитрусової нотки. Додавайте її в тісто для пирогів, кексів, печива або мафінів для більш насиченого смаку.
Лимонні дольки ідеально підходять для страв із риби, морепродуктів та курки, надаючи їм свіжого цитрусового смаку. Додавайте їх безпосередньо перед подачею їжі.
Читайте також:
Після дня пам’яті святого апостола Пилипа православні християни розпочинають важливий період у церковному році –…
Захворювання артрит та артроз викликані змінами у суглобах, м'язових тканинах та зв'язках.
Щоб провести теплий затишний вечір у родинному колі або друзів, зовсім не обов'язково купувати дорогі…
Українці, які зараз перебувають в окупації і не отримують нараховані ним виплати, переживають про долю…
Якщо ви звільнилися з роботи, і вам не сплатили грошову компенсацію за невикористану відпустку, можете…
Не забудьте, що озимий часник потребує правильного підживлення! Розповідаємо, що треба зробити.