Лимон не лише допомагає зміцнити здоров’я, а й додає незвичайного смаку звичним блюдам.
Щоб рис завжди виходив розсипчастим, додайте в каструлю ложку лимонного соку після закипання води. Це допоможе зробити гарнір більш повітряним і привабливим на вигляд.
У фруктовому салаті лимонний сік запобігає потемнінню, зберігаючи фрукти свіжими і привабливими. Додайте трохи соку для довшого збереження кольору.
Щоб картопля в дерунах не потемнішала, додайте трохи лимонного соку. Це допоможе зберегти світлий колір і привабливий вигляд.
Лимонний сік чудово освіжає овочеві салати. Змішайте його з оливковою олією, медом, діжонською гірчицею і дрібкою солі для легкої, пікантної заправки.
Цедра лимона додає випічці яскравого аромату і легкої цитрусової нотки. Додавайте її в тісто для пирогів, кексів, печива або мафінів для більш насиченого смаку.
Лимонні дольки ідеально підходять для страв із риби, морепродуктів та курки, надаючи їм свіжого цитрусового смаку. Додавайте їх безпосередньо перед подачею їжі.
Читайте також:
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до цього року, зареєструйте своє право у…