Листовий желатин – це желатин у вигляді пресованих листів.
На відміну від звичайного порошкового желатину, листовий розчиняється рівномірніше та швидше, не утворюючи грудок. Листовий желатин треба попередньо замочити у холодній воді на 5 хв., а потім легко віджати.
Зазвичай однієї обробки достатньо, щоб позбавитися іржі.
Щоб зберегти цвітну капусту довше, її можна засолити.
Засолену капусту треба обов’язково зберігати у холодильнику, перед вживанням її потрібно промивати.
Щоб вермішель не розварилася в супі й бульйон залишився прозорим, її треба обсмажити. Це стосується недорогої вермішелі з нетвердих сортів пшениці.
Можна обсмажувати макаронні вироби на сухій сковороді – до легкої рум’яності, а можна на олії – до золотистого кольору. Після цього можна додавати вермішель у суп.
Читайте також:
Десятки років на шкідливому виробництві та проблеми зі здоров’ям не гарантують додаткових соціальних бонусів. Як…
Ви сплачували внески з усієї зарплати, але отримаєте пенсію, розраховану лише з частини доходу. Як…
Правильний та своєчасний збір моркви безпосередньо впливає на її смак, соковитість та термін зберігання. Якщо…
Торт «Три склянки» - це справжня знахідка для тих, хто любить прості та смачні домашні…
Учасники бойових дій та особи, прирівняні до них, мають право на першочергове безоплатне отримання земельних…
Українці, які користуються газом, вже почали отримувати нові платіжки. Сумма до сплати може коливатися від…