Листовий желатин – це желатин у вигляді пресованих листів.
На відміну від звичайного порошкового желатину, листовий розчиняється рівномірніше та швидше, не утворюючи грудок. Листовий желатин треба попередньо замочити у холодній воді на 5 хв., а потім легко віджати.
Зазвичай однієї обробки достатньо, щоб позбавитися іржі.
Щоб зберегти цвітну капусту довше, її можна засолити.
Засолену капусту треба обов’язково зберігати у холодильнику, перед вживанням її потрібно промивати.
Щоб вермішель не розварилася в супі й бульйон залишився прозорим, її треба обсмажити. Це стосується недорогої вермішелі з нетвердих сортів пшениці.
Можна обсмажувати макаронні вироби на сухій сковороді – до легкої рум’яності, а можна на олії – до золотистого кольору. Після цього можна додавати вермішель у суп.
Читайте також:
Для пенсіонерів, які досягли 65-річного віку, держава гарантує виплату не меншу 40% мінімальної зарплати. Але,…
1 липня очікується невеликий дощ на Луганщині, на решті територіях без опадів.
Кабмін затвердив важливу ухвалу, яка змінить повсякденне використання мобільного зв'язку: боротьба зі спамом, нові права…
Православний церковний календар на липень 2025 року допомагає віруючим стежити за всіма святами, постами чи…
В Україні діє обмеження на зняття готівки – не більше 100 тисяч гривень на добу.…