Листовий желатин – це желатин у вигляді пресованих листів.
На відміну від звичайного порошкового желатину, листовий розчиняється рівномірніше та швидше, не утворюючи грудок. Листовий желатин треба попередньо замочити у холодній воді на 5 хв., а потім легко віджати.
Зазвичай однієї обробки достатньо, щоб позбавитися іржі.
Щоб зберегти цвітну капусту довше, її можна засолити.
Засолену капусту треба обов’язково зберігати у холодильнику, перед вживанням її потрібно промивати.
Щоб вермішель не розварилася в супі й бульйон залишився прозорим, її треба обсмажити. Це стосується недорогої вермішелі з нетвердих сортів пшениці.
Можна обсмажувати макаронні вироби на сухій сковороді – до легкої рум’яності, а можна на олії – до золотистого кольору. Після цього можна додавати вермішель у суп.
Читайте також:
Субсидії не для всіх. Яку довідку потрібно мати перед початком опалювального сезону?
Сьогодні, багатьох з нас цікавить питання, де взяти гроші без відмови, якщо їх немає. Відповідь…
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…