Листовий желатин – це желатин у вигляді пресованих листів.
На відміну від звичайного порошкового желатину, листовий розчиняється рівномірніше та швидше, не утворюючи грудок. Листовий желатин треба попередньо замочити у холодній воді на 5 хв., а потім легко віджати.
Зазвичай однієї обробки достатньо, щоб позбавитися іржі.
Щоб зберегти цвітну капусту довше, її можна засолити.
Засолену капусту треба обов’язково зберігати у холодильнику, перед вживанням її потрібно промивати.
Щоб вермішель не розварилася в супі й бульйон залишився прозорим, її треба обсмажити. Це стосується недорогої вермішелі з нетвердих сортів пшениці.
Можна обсмажувати макаронні вироби на сухій сковороді – до легкої рум’яності, а можна на олії – до золотистого кольору. Після цього можна додавати вермішель у суп.
Читайте також:
Частина українців можуть втратити доступ до власних рахунків, відкритих у відомому банку. Кого саме це…
Українців попередили про важливі зміни в порядку виплати пенсій. Що саме змінилося та для кого.
Частині українців доступна одноразова грошова допомога з бюджету. Хто саме може отримати виплати та куди…
Частина споживачів газу можуть отримати знижку на блакитне паливо. Про що повідомив головний газопостачальник країни.
Частина українців можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування. Забезпечується адресна доставка продуктових наборів.
Якщо ви збираєтеся пекти паски на Великодень, то пропонуємо спробувати цей рецепт великодньої випічки. Паска…