Листовий желатин – це желатин у вигляді пресованих листів.
На відміну від звичайного порошкового желатину, листовий розчиняється рівномірніше та швидше, не утворюючи грудок. Листовий желатин треба попередньо замочити у холодній воді на 5 хв., а потім легко віджати.
Зазвичай однієї обробки достатньо, щоб позбавитися іржі.
Щоб зберегти цвітну капусту довше, її можна засолити.
Засолену капусту треба обов’язково зберігати у холодильнику, перед вживанням її потрібно промивати.
Щоб вермішель не розварилася в супі й бульйон залишився прозорим, її треба обсмажити. Це стосується недорогої вермішелі з нетвердих сортів пшениці.
Можна обсмажувати макаронні вироби на сухій сковороді – до легкої рум’яності, а можна на олії – до золотистого кольору. Після цього можна додавати вермішель у суп.
Читайте також:
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Чи можливо покращити зір у зрілому віці? Ніколи не варто опускати руки, треба лише докласти…
Еліксир вічної молодості є мрією людства. Протягом століть, тисячоліть вчені вивчали питання старіння, намагалися зрозуміти,…
Поєднання смажених грибів та цвітної капусти створює особливу пряність, а цибуля та морква додають соковитість…
Військові дії на території України продовжуються, кількість людей, чиє житло постраждало, не зменшується.
Зима на носі, витрати на комунальні платежі логічно зростуть. Багатьом сім'ям обов'язково знадобиться субсидія, щоб…