Ми вже розповідали, що таке начос і як готувати хрумкі чіпси з кукурудзяного борошна, нарізані у формі трикутників та приправлені сиром.
Кукурудзяне борошно – 130 грамів, пшеничне борошно – 80 грамів, рослинна олія – 2 столові ложки (для тіста), сіль, куркума, паприка – по 0,5 чайної ложки, вода – 50-80 міліметрів, рослинна олія для смаження.
Фарш м’ясний – 250 грамів, цибуля – 1 штука, помідор – 1 штука, квасоля консервована – 150 грамів, олія рослинна (для обсмажування) – 1 столова ложка, соєвий соус, сіль, перець і твердий сир – за смаком.
Російські війська продовжують вбивати мирних жителів України. На фронті ситуація залишається складною.
Названо суми підвищення пенсійних виплат та дати, коли це відбудеться.
Смажені страви вважаються менш корисними, а через використання невідповідних жирів можуть ставати навіть шкідливими.
22 жовтня в Україні відзначається Всесвітній день людей із порушеннями мови. Християни вшановують пам'ять святого…
Для приготування оригінального та смачного торта зовсім не обов'язково купувати яйця чи вершкове масло, є…
Пишна фігура та нестандартні форми – зовсім не привід засмучуватися та відмовляти собі у красивих…