Після збирання врожаю цибулини потрібно добре просушити на грядці, а потім 1-2 тижні – в приміщенні, що добре провітрюється. Якщо ви купуєте цибулю в магазині або на базарі, врахуйте такі рекомендації.
Читайте також:
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…