Для того щоб свинина стала м’якою, достатньо посмажити її 6-8 хвилин на розпеченій сковороді, а курку – всього 5 хвилин.
Якщо боїтеся, що м’ясо всередині залишиться сирим, накрийте кришкою після смаження, і через кілька хвилин воно буде готове.
Стейки повинні мати товщину не меншу за 2,5 см. Відбивні – 1-1,5 см.
І не надто старанно відбивайте: кількох ударів молотком достатньо, щоб розм’якшити м’язові волокна. А якщо відбити дуже сильно, м’ясо втратить соковитість.
Оцет, сік ківі, лимона та кетчуп – маринади, які слід використовувати обережно.
Через тривале замочування м’ясо може втратити свій смак і стати менш соковитим.
Читайте також:
Атмосферні фронти накриють країну. Сніг, дощ і мороз: чого ще чекати Україні цієї середи?
Спокійна доба попереду. Чому прогноз геомагнітної активності на 19 листопада тішить фахівців?
Соціальний бонус на постійній основі. Які категорії пенсіонерів отримають подвоєні виплати?
Війна дронів спричинила медичний колапс на фронті. Як затримка евакуації перетворює “звичайні” рани на смертельні?
Відключення від електромережі в деяких регіонах сягають 12 годин на добу, і це у листопаді.…
Одна помилка — і річ зіпсована Як правильно прати верхній одяг?