Для того щоб свинина стала м’якою, достатньо посмажити її 6-8 хвилин на розпеченій сковороді, а курку – всього 5 хвилин.
Якщо боїтеся, що м’ясо всередині залишиться сирим, накрийте кришкою після смаження, і через кілька хвилин воно буде готове.
Стейки повинні мати товщину не меншу за 2,5 см. Відбивні – 1-1,5 см.
І не надто старанно відбивайте: кількох ударів молотком достатньо, щоб розм’якшити м’язові волокна. А якщо відбити дуже сильно, м’ясо втратить соковитість.
Оцет, сік ківі, лимона та кетчуп – маринади, які слід використовувати обережно.
Через тривале замочування м’ясо може втратити свій смак і стати менш соковитим.
Читайте також:
Чим старша людина, тим частіше можна почути скарги на ноги.
В умовах воєнного стану, коли розболівся зуб, не завжди є можливість звернутись до лікаря. Треба…
Останні кілька років можна занести в історію моди як Uggaissance: період, протягом якого черевики Ugg…
Ніжна повітряна шарлотка – улюблена випічка багатьох. А якщо не пекти її в духовці? Можна…
Деяким пенсіонерам можуть арештувати рахунки. Кого це торкнеться? І що робити, якщо це сталося?
Верховна Рада перейменувала понад триста населених пунктів. Які міста, села і селища змінили свої назви…