No menu items!
Вівторок, 8 Жовтня, 2024
ГоловнаСпоживачТріумфальне повернення уггі у 2024 році

Тріумфальне повернення уггі у 2024 році

Останні кілька років можна занести в історію моди як Uggaissance: період, протягом якого черевики Ugg перетворилися із забутої і дещо несхвальної ікони надмірностей Y2K в основну річ, що відроджується, улюблену за зручну посадку і натяк на іронію. Численні знаменитості носять їх постійно, як і звичайні модниці, міжнародні инфлюенсери та двадцятирічні тиктокери.

Колаборації Ugg — оригінальні погляди на звичну модель

Тур з повернення уггі досяг останнього рубежу fashion-схвалення: Тижнів моди в колекціях весна/літо 2024 та осінь/зима 2024. Дизайнери не лише радять купити уггі чорні на овчині, яких мода уникала ще десять років тому; вони оновлюють їх найнесподіванішими способами:

  • Подіумні версії від Collina Strada були зроблені з екошкіри, відповідно до екологічної заяви місії бренду.
  • Tolu Coker, висхідне ім’я в календарі Лондонського тижня моди, лазером наніс смуги на сабо Ugg, які поєднувалися з сукнями та блузками прет-а-порте.
  • Марко Рамбальді доповнив свою багатошарову колекцію утепленими уггі Tundra на мерехтливій платформі.
  • Моделі Chopova Lowena носили міні-чобітки, інкрустовані коштовним камінням.
  • У Cormio в Мілані тапочки Ugg Tasman набули серферського вигляду 80-х років завдяки заклепкам-браслетам, прикріпленим до кожної туфлі.
  • Vaquera створив перероблені Ugg, склавши верх і підошву чотирьох окремих пар взуття, включаючи Ugg mini, зв’язавши їх великими шнурками та увінчавши все це халявою зі штучного хутра.

Колаборації Ugg, випущені для сезону осінь/зима 2024 року, презентували індивідуальні моделі для своїх колекцій. Висновки: по-перше, масово доступне взуття все ще може виглядати як щось несподіване в руках незалежних дизайнерів. І, по-друге, навіть модники, схоже, прагнуть свободи від незручного взуття. Це очевидно по сплеску м’яких, підтримуючих та абсолютно ергономічних дизайнів.

Глобальний «Уггайсанс»

Відродження Ugg, особливо модних на початку 2000-х років, було вражаючим. Названий «Uggaissance» журналом Marie Claire, бренд пережив ренесанс, який підживлюють инфлюенсери, тіктокери і знаменитості, включаючи Беллу Хадід і Кендалл Дженнер.

Після короткого затишшя у 2010-х роках бренд відродився, ставши більш сильним та актуальним, ніж будь-коли, завдяки платформам соціальних мереж, таким як TikTok. Причина — захоплення ностальгією за 90-ми та 2000-ми роками, коли нові покоління відкрили та прийняли фірмове поєднання комфорту та скромного стилю уггі. Ця привабливість ще більше зміцнилася у 2022 році, коли бренд залучив Шер, яка сама по собі є іконою, як обличчя бренду. За допомогою соцмереж Ugg продовжує використовувати незліченні способи, якими люди у всьому світі роблять популярні моделі, такі як міні-черевики, капці та чоботи на платформі, частиною своїх гардеробів.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні