Беруть по 1 частині плодів шипшини та ялівцю, коренів солодки і трави адонісу.
Столову ложку подрібненої суміші заварюють у склянці окропу і настоюють, укутавши, годину, а потім проціджують.
Беруть по 1 частині листя мучниці, трави хвоща польового, коренів солодки і по 2 частини плодів ялівцю, насіння кмину.
Столову ложку суміші заварити, як чай, у склянці окропу, остудити і процідити.
Чай із споришу рекомендується при утворенні піску в нирках та печінці. Якщо при цьому збільшити рухову активність, то щодня при кожному сечовипусканні непомітно виходитимуть десятки піщин.
Взяти 1 столову ложку подрібненої трави споришу (горець пташиний) і заварити в 200 мл окропу, настоювати 10-15 хвилин, процідити.
Взяти по 1 столовій ложці листя м’яти перцевої та кропиви дводомної, кореневища лепехи, по 3 столовій ложці плодів шипшини собачої та ялівцю, трави хвоща польового та квіток липи.
Одну солову ложку подрібненої суміші залити 200 мл води, довести до кипіння і кип’ятити 15-20 хвилин, настояти 15 хвилин і процідити.
З книги «Шлях до довголіття» Віктора Чернишова
З 1 липня в Україні буде запроваджено нову базову соціальну допомогу. Розмір соцвиплат значно підвищиться,…
20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.
У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.
Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…