No menu items!
Вівторок, 17 Вересня, 2024
ГоловнаСпоживач5 причин зареєструвати номер телефону

5 причин зареєструвати номер телефону

У сучасному цифровому світі номер телефону став важливим елементом ідентифікації особи. Випадкова або красива комбінація цифр може розповісти хто є власником номера, в яких соціальних мережах він зареєстрований, якими послугами користується або надає. Щоб не виходити за межі особистих кордонів і відчувати безпеку на кожному кроці в цифровому просторі, варто розглянути можливість реєстрації номера від Київстар.

Для чого це робити?

Послуга підвищує безпеку всіх онлайн-сервісів: від банкінгу до акаунтів у мобільних додатках. Оскільки номер телефону часто виступає логіном, паролем чи основним ключем до входу в будь-які програми, то його привʼязка до документів, що посвідчують особу, є вкрай важливою. Ця процедура забезпечує захист абонентських даних від шахраїв та будь-яких безконтрольних маніпуляцій без відома власника смартфона і номера. Дізнатися, як прив’язати номер телефону до паспорта Київстар можна на сайті оператора і виконати простий алгоритм дій всього за декілька хвилин.

4 кроки до успішної реєстрації номера

При потребі швидко убезпечити особисті дані та акаунти, що прив’язані до номера телефону, необхідно перейти на сайт Київстар та виконати послідовні дії:

  1. Авторизуйтеся за номером, який хочете привʼязати.
  2. Підтвердіть особу надавши цифрові копії документів через Дію чи BankID НБУ.
  3. На екрані смартфона підпишіть заяву.
  4. Дочекайтеся повідомлення про те, що номер успішно зареєстровано.

Відтепер цілодобовий захист персональних даних доступний від Київстар.

5 причин, чому варто це зробити

Мобільні оператори, що роками вивчають потреби абонентів та створюють комфортні умови для звʼязку й комунікацій, так само добре знаються на проблемних місцях у користуванні абонентським номером. Послуга привʼязки SIM-карти до документів є важливою з погляду безпеки й ось чому:

  • Абонентський номер буде захищений постійно, незалежно від часу доби, перебування в мережі та вашого місця знаходження. Ніхто не зможе випустити дублікат SIM-карти при втраті первинного мікрочіпа або ж його заблокувати.
  • Рівень безпеки в цифровому просторі підвищується. Зареєстрований номер — захищений номер і всі онлайн-сервіси, де він фігурує, теж.
  • Тарифи та послуги залишаються незмінними. Процес привʼязки номера ніяк не впливає на тарифний план, що ви обрали, та на залишок на рахунку.
  • Алгоритми ідентифікації особи при вході в ваші мобільні додатки спрощуються для власника.
  • Повертається спокій, впевненість та зʼявляються особисті кордони у користуванні смартфоном з захищеною SIM-картою, де контролювати всі процеси будете виключно ви.

Зробіть кілька простих кроків на сайті Київстар у спеціальному полі — ідентифікуйте номер телефону прямо зараз. Послуга додатково захищає від неприємних ситуацій, шлях до розвʼязання яких набагато довший ніж виконання простої інструкції.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні