Але з цієї корисної ягоди виходять й інші смачні страви.
Кавуновий мед — це згущений кавуновий сік, який деякий час випарюють. Після з нього виходить густий солодкий сироп.
Мʼякоть зрілого кавуна — 1 кілограм, цукор — 500 грамів, лимонний сік — 2-3 столові ложки, вода — 1 склянка.
Перевірити готовність меду, капнувши трохи на холодне блюдце. Якщо крапля меду повільно стікає і має густу консистенцію, мед готовий.
Розлити гарячий мед по стерилізованих банках, закрити кришками і дати охолонути.
Читайте також:
Охайна кухня немислима без чистих рушників. Проте, якщо ви належите до господинь, які часто і…
Садівники знають, що яблука потрібно збирати дозрілими, інакше вони просто не зберігатимуться. Те саме стосується…
18 вересня в Україні стане на кілька градусів холодніше.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Ми часто чуємо вираз "сім смертних гріхів", але дуже мало хто знає, які це гріхи…
Нирковий чай рекомендують зазвичай у таких випадках: для профілактики ниркового каміння, як підтримка здоров'я нирок…