Але з цієї корисної ягоди виходять й інші смачні страви.
Кавуновий мед — це згущений кавуновий сік, який деякий час випарюють. Після з нього виходить густий солодкий сироп.
Мʼякоть зрілого кавуна — 1 кілограм, цукор — 500 грамів, лимонний сік — 2-3 столові ложки, вода — 1 склянка.
Перевірити готовність меду, капнувши трохи на холодне блюдце. Якщо крапля меду повільно стікає і має густу консистенцію, мед готовий.
Розлити гарячий мед по стерилізованих банках, закрити кришками і дати охолонути.
Читайте також:
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…
Українцям із газовими котлами та плитами попередили про нові витрати — перед початком опалювального сезону.…