Але з цієї корисної ягоди виходять й інші смачні страви.
Кавуновий мед — це згущений кавуновий сік, який деякий час випарюють. Після з нього виходить густий солодкий сироп.
Мʼякоть зрілого кавуна — 1 кілограм, цукор — 500 грамів, лимонний сік — 2-3 столові ложки, вода — 1 склянка.
Перевірити готовність меду, капнувши трохи на холодне блюдце. Якщо крапля меду повільно стікає і має густу консистенцію, мед готовий.
Розлити гарячий мед по стерилізованих банках, закрити кришками і дати охолонути.
Читайте також:
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…