П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяФаршировані перці в томаті - прикраса столу та одночасно ситний обід, вечеря...

Фаршировані перці в томаті – прикраса столу та одночасно ситний обід, вечеря та сніданок

Этот материал также доступен на русском языке
Найсмачніша страва з перців, фаршированих м'ясним фаршем з рисом та тушкованих у томатному соусі з додаванням прянощів. Цьому смаку ви вже ніколи не зрадите.

Фаршировані перці в томаті

Інгредієнти

«Перці — 4-6 штук, яловичий фарш — 250 грамів, рис — 1 чашка (незварений), цибуля — 1 штука, часник — 2 зубчики, томатний соус — 1 банка (400 г), паприка — 1 чайна ложка, сушений орегано — 1 чайна ложка, сіль і чорний перець — за смаком, рослинна олія — 2 столові ложки, вода або бульйон — 1/2 чашки.

Приготування

  • Перці очистити, видаливши верхівки і насіння. Добре промити холодною водою і відкласти.
  • У сковороді розігріти олію. Обсмажити нарізану цибулю і часник до мʼякості.
  • Додати яловичий фарш і готувати до коричневого кольору.
  • У фарш додати рис, паприку, орегано, сіль і чорний перець. Добре перемішати.
  • Начинити підготовлені перці сумішшю з фаршу та рису. Ущільнити начинку.
  • У форму для запікання вилити томатний соус і додати воду або бульйон. У соус помістити фаршировані перці.
  • Накрити форму фольгою і запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин.
  • Потім зняти фольгу і запікати ще 15-20 хвилин до підрумʼянювання.

За бажанням посипаними свіжою зеленню.

Ілля Миколайович, м. Біла Церква»

Читайте  також:

Літнє меню: молода фарширована картопля – фаворит смаку.

Рецепт дня: фаршировані помідори з грибами.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні