Борошно — 200 грамів, вершкове масло — 100 грамів, цукор — 200 грамів, яйця — 4 штуки, мак — 50 грамів, крохмаль — 1 столова ложка, розпушувач — 1,5 чайної ложки, олія — 100 мілілітрів, лимонний сік — 1 столова ложка, цедра одного лимона.
Кекс вийняти з форми, залишити повністю охолонути і подавати на стіл.
Вам буде корисно:
Без молока, сметани та кефіру: печемо найніжніші кекси без довгого вимішування тіста.
Ніжний та повітряний чорничний кекс: простий, але дуже смачний літній рецепт
Що робити з комунальними боргами, якщо ви переселенець, а квартира лишилася на окупованій території? Пояснюємо,…
Прибираючи квітник до зими, не поспішайте викидати зів’ялі рослини. Правильний догляд восени допоможе захистити сад…
Простий спосіб контролювати свій страховий стаж. ПФУ нагадав українцям, як перевірити сплату внесків.
Усього кілька інгредієнтів, мінімум часу — і у вас на столі розкішний італійський торт, що…
Пенсії в Україні підвищили на 11,5%. У Пенсійному фонді пояснили, від чого саме залежить розмір…
На перехрестях почали наносити квадратні сітки яскравого жовтого кольору. Чим вони загрожують для водіїв.