Борошно — 200 грамів, вершкове масло — 100 грамів, цукор — 200 грамів, яйця — 4 штуки, мак — 50 грамів, крохмаль — 1 столова ложка, розпушувач — 1,5 чайної ложки, олія — 100 мілілітрів, лимонний сік — 1 столова ложка, цедра одного лимона.
Кекс вийняти з форми, залишити повністю охолонути і подавати на стіл.
Вам буде корисно:
Без молока, сметани та кефіру: печемо найніжніші кекси без довгого вимішування тіста.
Ніжний та повітряний чорничний кекс: простий, але дуже смачний літній рецепт
Маринований кизил - це не тільки оригінальна закуска, але і чудове доповнення до м'ясних страв…
Якщо у вас немає можливості скористатися телефонним зв’язком, то зв'язатися з контакт-центром Пенсійного фону і…
Споживачів попередили про покарання за прилади обліку комунальних послуг. Наразі в Україні відбуваються перевірки –…
Нині у воєнний час ситуація в українській економіці дуже нестабільна. Продукти дорожчають, а деякі стають…
Правила нарахування мінімальної пенсії та доплати за стаж справді змінилися.
Сухі чорнобривці – вкрай потрібна та корисна річ для городників. Розповідаємо, що з ними треба…