Борошно — 200 грамів, вершкове масло — 100 грамів, цукор — 200 грамів, яйця — 4 штуки, мак — 50 грамів, крохмаль — 1 столова ложка, розпушувач — 1,5 чайної ложки, олія — 100 мілілітрів, лимонний сік — 1 столова ложка, цедра одного лимона.
Кекс вийняти з форми, залишити повністю охолонути і подавати на стіл.
Вам буде корисно:
Без молока, сметани та кефіру: печемо найніжніші кекси без довгого вимішування тіста.
Ніжний та повітряний чорничний кекс: простий, але дуже смачний літній рецепт
Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…