Баклажани — 3 штуки, кабачки — 3 штуки, солодкий перець — 4 штуки, цибуля — 2 штуки, часник — 3-4 зубчики, рослинна олія — 2 столові ложки, суміш мелених солодких перців — 1 чайна ложка, паприка — 1 чайна ложка, соєвий соус— 1 столова ложка, кунжут — 0,5 столової ложки, чорний мелений перець — за смаком.
Страву можна подати з макаронами або намазати на хлібці.
***
З баклажанів можна приготувати швидкий і неклопотний салат, якщо заздалегідь спекти фіолетовий овоч.
Баклажан – 1 середній, помідор – 1-2 штуки, кінза, рослина олія, хмелі-сунелі – за смаком.
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…