Баклажани — 3 штуки, кабачки — 3 штуки, солодкий перець — 4 штуки, цибуля — 2 штуки, часник — 3-4 зубчики, рослинна олія — 2 столові ложки, суміш мелених солодких перців — 1 чайна ложка, паприка — 1 чайна ложка, соєвий соус— 1 столова ложка, кунжут — 0,5 столової ложки, чорний мелений перець — за смаком.
Страву можна подати з макаронами або намазати на хлібці.
***
З баклажанів можна приготувати швидкий і неклопотний салат, якщо заздалегідь спекти фіолетовий овоч.
Баклажан – 1 середній, помідор – 1-2 штуки, кінза, рослина олія, хмелі-сунелі – за смаком.
Хвороби, операції, стреси, перевтома – все це позначається на силі й тембрі голосу, може навіть…
Ранні овочі, різноманітність зелені дають простір для фантазії господарок та експериментів на кухні.
Чимало українців отримують субсидію для компенсації витрат на оплату комунальних послуг. Проте чимало скарг на…
Вибір подарунка для особливої людини - це завжди трохи більше, ніж просто купівля речі. Коли…
Багато людей вважають, що спадщина — це лише квартира, будинок, земля або гроші. Але це…
Не всі сорти редиски дають хороший урожай. Тому до вибору насіннєвого матеріалу треба підходити обачно.