Баклажани — 3 штуки, кабачки — 3 штуки, солодкий перець — 4 штуки, цибуля — 2 штуки, часник — 3-4 зубчики, рослинна олія — 2 столові ложки, суміш мелених солодких перців — 1 чайна ложка, паприка — 1 чайна ложка, соєвий соус— 1 столова ложка, кунжут — 0,5 столової ложки, чорний мелений перець — за смаком.
Страву можна подати з макаронами або намазати на хлібці.
***
З баклажанів можна приготувати швидкий і неклопотний салат, якщо заздалегідь спекти фіолетовий овоч.
Баклажан – 1 середній, помідор – 1-2 штуки, кінза, рослина олія, хмелі-сунелі – за смаком.
Маринований кизил - це не тільки оригінальна закуска, але і чудове доповнення до м'ясних страв…
Якщо у вас немає можливості скористатися телефонним зв’язком, то зв'язатися з контакт-центром Пенсійного фону і…
Споживачів попередили про покарання за прилади обліку комунальних послуг. Наразі в Україні відбуваються перевірки –…
Нині у воєнний час ситуація в українській економіці дуже нестабільна. Продукти дорожчають, а деякі стають…
Правила нарахування мінімальної пенсії та доплати за стаж справді змінилися.
Сухі чорнобривці – вкрай потрібна та корисна річ для городників. Розповідаємо, що з ними треба…