П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРулет з лаваша з баклажанами – кулінарний шедевр східної кухні

Рулет з лаваша з баклажанами – кулінарний шедевр східної кухні

Этот материал также доступен на русском языке
Різноманітні страви з баклажану дуже полюбляють у спекотних східних країнах. Синій овоч запікають з сиром, його маринують у соусі або роблять дуже смачну намазку на хліб.

Рулет із лаваша з баклажанами

Баклажани — 500 грамів, лаваш — 3 штуки, олія — 2 столові ложки, яйця — 3 штуки, плавлений сирок — 100 грамів, сир — 150 грамів, майонез — 4 столові ложки, сіль, хмелі-сунелі, кріп, часник і перець — за смаком.

Приготування

  • Духовку розігріти до 180 градусів.
  • Баклажани нарізати довгими тонкими скибочками, скропити олією, посолити і приправити хмелі-сунелі.
  • Викласти овочі на деко і запікати 20 хвилин до м’якості. Потім трохи остудити.
  • Яйця відварити круто і разом з сиром натерти на великій тертці.
  • Подрібнити кріп, часник пропустити через прес і змішати з сиром і майонезом.
  • Додати сіль і перець за смаком.
  • Змастити один лаваш тонким шаром сиру, зверху рівномірно розподілити сир і кріп.
  • Накрити другим лавашем і теж змастити його ще частиною сиру.
  • Викладіть на лаваш баклажани, накрийте їх останнім лавашем, змастіть його рештою сиру і посипте тертими яйцями.

Згорнути все у щільний рулет, обернути харчовою плівкою і прибрати у холодильник на 2-3 години.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні