Рулет із лаваша з баклажанами
Баклажани — 500 грамів, лаваш — 3 штуки, олія — 2 столові ложки, яйця — 3 штуки, плавлений сирок — 100 грамів, сир — 150 грамів, майонез — 4 столові ложки, сіль, хмелі-сунелі, кріп, часник і перець — за смаком.
Приготування
- Духовку розігріти до 180 градусів.
- Баклажани нарізати довгими тонкими скибочками, скропити олією, посолити і приправити хмелі-сунелі.
- Викласти овочі на деко і запікати 20 хвилин до м’якості. Потім трохи остудити.
- Яйця відварити круто і разом з сиром натерти на великій тертці.
- Подрібнити кріп, часник пропустити через прес і змішати з сиром і майонезом.
- Додати сіль і перець за смаком.
- Змастити один лаваш тонким шаром сиру, зверху рівномірно розподілити сир і кріп.
- Накрити другим лавашем і теж змастити його ще частиною сиру.
- Викладіть на лаваш баклажани, накрийте їх останнім лавашем, змастіть його рештою сиру і посипте тертими яйцями.
Згорнути все у щільний рулет, обернути харчовою плівкою і прибрати у холодильник на 2-3 години.