Шукайте незвичайні, але дуже смачні рецепти з кабачків, баклажанів та огірків у наших публікаціях.
Різноманітні страви з баклажану дуже полюбляють у спекотних східних країнах. Синій овоч запікають з сиром, його маринують у соусі або роблять дуже смачну намазку на хліб.
Баклажани — 3 штуки, рослинна олія — 50 грамів, часник — 1 голівка, кунжут — 2 столові ложки, сметана — 2 столові ложки, лимонний сік — 2 столові ложки, петрушка, сіль і перець — за смаком.
Охолоджену східну закуску скропити олією, посипати перцем, зеленню і подати до столу.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…