П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПиріг з персиками - вишукане задоволення літнього вечора

Пиріг з персиками – вишукане задоволення літнього вечора

Этот материал также доступен на русском языке
Роздолля влітку для господинь: овочів та фруктів багато, тільки встигай фантазувати та готувати.

Пиріг з персиками

«Персики – 5 штук, борошно – 220 грамів, вершкове масло – 125 грамів, цукор – 125 грамів, сметана – 80 грамів, розпушувач – 8 грамів, яйця – 2 штуки, ванілін та сіль – щіпка.

Приготування

  • Персики вимити, обсушити, видалити кісточки.
  • М’якоть нарізати півкільцями. За бажанням, можна нарізати персики невеликими шматочками і вмішати в тісто.
  • М’яке вершкове масло збити міксером з цукром, ваніліном і сіллю до пишності.
  • Додати по одному яйцю, щоразу збиваючи масу. У результаті має вийти пишна однорідна суміш.
  • Додайте сметану і знову збийте.
  • Частинами всипати просіяне з розпушувачем борошно і збити міксером до однорідності. Має вийти м’яке, пишне і густе тісто.
  • Форму для випікання застелити пергаментом, змастити вершковим маслом і присипати борошном.
  • Викласти у форму тісто і розрівняти, зверху викласти нарізані часточками персики і злегка втиснути.
  • Випікати пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці близько 35-40 хвилин.

Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.»

Ірина Степанівна, м. Луцьк

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні