«Фарш – 400 грамів, бекон або копчена ковбаса – 50 грамів, твердий сир – 50 грамів, рослинна олія – 1 чайна ложка, часниковий порошок – 0,5 чайної ложки, перець та сіль – за смаком.
Котлети можна подати з гарніром або зробити домашні бургери:
Марина Дмитрівна, Вінницька обл.
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…
Проїзд безплатно чи за тарифом? Як зміняться “транспортні” пільги для літніх людей в наступному місяці?
66-річний Степан Гіга на піку популярності скасовує концерти. Попри те, що його пісні вірусно розлітаються…
Вдале вирощування рослин — це справжнє мистецтво, в якому важливий кожен нюанс. Найголовніший фактор вдалого…
Газу на зиму вистачить. ДТЕК відкрив новий маршрут постачання скрапленого природного газу (СПГ) через Балтію.