«Фарш – 400 грамів, бекон або копчена ковбаса – 50 грамів, твердий сир – 50 грамів, рослинна олія – 1 чайна ложка, часниковий порошок – 0,5 чайної ложки, перець та сіль – за смаком.
Котлети можна подати з гарніром або зробити домашні бургери:
Марина Дмитрівна, Вінницька обл.
Статистика свідчить, що середня українська пенсія становить третину середньої зарплати. Скільки ж пенсії нарахують при…
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.
Святих Костянтина Великого і його матір Олену названо «рівноапостольними» за великі заслуги перед християнською Церквою.
У 2025 році громадяни України мають можливість добровільно докупити страховий стаж для отримання або збільшення…
До утворення здуття свіжого або старого лінолеуму може призвести безліч причин. Але в будь-якому випадку…