Ці натуральні ласощі мають цілий комплекс корисних властивостей. Мед – продукт, який і без охолодження здатний зберігати якість досить довго. Зберігати його краще у погребі чи холодильнику, але за бажання мед можна заморозити.
1. Мед можна зберігати в морозилці, якщо температура не опускається нижче за -20 градусів, інакше він втратить усі корисні властивості.
2. Заморожувати мед краще у пластиковій тарі з маркуванням «РР». Але можна використовувати і звичайну скляну банку, більшу за обсягом, ніж кількість меду, з кришкою, що добре прилягає.
3. Повторно заморожувати мед небажано, такий продукт після розморожування може зіпсуватися. Тому краще зберігати його порційно. Після заморожування та розморожування мед можна їсти, додавати у випічку, десерти, млинці, сир і чай.
Раніше ми розповідали, який мед при яких хворобах вживати, щоб швидше видужати.
Якщо ви хочете приготувати розсипчастий та ароматний рис, то радимо при приготуванні додати лише один…
Більшість садівників, помітивши клей на деревах, нічого не роблять, вважаючи цей симптом незначним, проте що…
6 квітня у центральних та південних областях очікується дощ, у західних - сніг або мокрий…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Депресія та вигорання мають багато спільного, але їхні наслідки для здоров'я можуть відрізнятися кардинально. Чому…
Якщо ви отримали штраф за порушення ПДР, хоча не були за кермом, важливо вчасно призначити…