Ці натуральні ласощі мають цілий комплекс корисних властивостей. Мед – продукт, який і без охолодження здатний зберігати якість досить довго. Зберігати його краще у погребі чи холодильнику, але за бажання мед можна заморозити.
1. Мед можна зберігати в морозилці, якщо температура не опускається нижче за -20 градусів, інакше він втратить усі корисні властивості.
2. Заморожувати мед краще у пластиковій тарі з маркуванням «РР». Але можна використовувати і звичайну скляну банку, більшу за обсягом, ніж кількість меду, з кришкою, що добре прилягає.
3. Повторно заморожувати мед небажано, такий продукт після розморожування може зіпсуватися. Тому краще зберігати його порційно. Після заморожування та розморожування мед можна їсти, додавати у випічку, десерти, млинці, сир і чай.
Раніше ми розповідали, який мед при яких хворобах вживати, щоб швидше видужати.
Прем'єр-міністр Юлія Свириденко анонсувала запуск щорічного медичного огляду: держава дбатиме про здоров'я громадян віком від…
Бажаєте зберегти аромат та насолоду дині до зими? Сушена диня – це простий та корисний…
Діти учасників бойових дій в Україні мають право на цілу низку пільг, які передбачені законом…
Неякісний товар чи погано надана послуга — не привід миритися. Ви маєте право на заміну,…
Стаж не зник, навіть якщо підприємство давно ліквідовано. Головне – знати, як його відновити.
У серпні треба виконати кілька важливих дій, інакше хурма не витримає морозів. Експерт пояснив, які…