Ці натуральні ласощі мають цілий комплекс корисних властивостей. Мед – продукт, який і без охолодження здатний зберігати якість досить довго. Зберігати його краще у погребі чи холодильнику, але за бажання мед можна заморозити.
1. Мед можна зберігати в морозилці, якщо температура не опускається нижче за -20 градусів, інакше він втратить усі корисні властивості.
2. Заморожувати мед краще у пластиковій тарі з маркуванням «РР». Але можна використовувати і звичайну скляну банку, більшу за обсягом, ніж кількість меду, з кришкою, що добре прилягає.
3. Повторно заморожувати мед небажано, такий продукт після розморожування може зіпсуватися. Тому краще зберігати його порційно. Після заморожування та розморожування мед можна їсти, додавати у випічку, десерти, млинці, сир і чай.
Раніше ми розповідали, який мед при яких хворобах вживати, щоб швидше видужати.
Ваша пральна машина втрачає свій блиск, а після прання залишається неприємний запах? Секретний спосіб, який…
Цей рецепт — справжня знахідка: всього кілька інгредієнтів, мінімум зусиль і сковорода — і ви…
Міністерство соцполітики провело чергову зустріч з МВФ, на якій обговорили ключові елементи майбутньої пенсійної системи.
З’явився новий спосіб подання показань лічильників для розрахунку за комунальні послуги. Що треба знати.
Юрист пенсіонерів Михайло Вулах пояснює, хто має право на обов’язкову частку у спадщині, як її…
Деякі споживачі зможуть значно зекономити на електроенергії. Хто та скільки платитиме в грудні.