Ці натуральні ласощі мають цілий комплекс корисних властивостей. Мед – продукт, який і без охолодження здатний зберігати якість досить довго. Зберігати його краще у погребі чи холодильнику, але за бажання мед можна заморозити.
1. Мед можна зберігати в морозилці, якщо температура не опускається нижче за -20 градусів, інакше він втратить усі корисні властивості.
2. Заморожувати мед краще у пластиковій тарі з маркуванням «РР». Але можна використовувати і звичайну скляну банку, більшу за обсягом, ніж кількість меду, з кришкою, що добре прилягає.
3. Повторно заморожувати мед небажано, такий продукт після розморожування може зіпсуватися. Тому краще зберігати його порційно. Після заморожування та розморожування мед можна їсти, додавати у випічку, десерти, млинці, сир і чай.
Раніше ми розповідали, який мед при яких хворобах вживати, щоб швидше видужати.
Маринований кизил - це не тільки оригінальна закуска, але і чудове доповнення до м'ясних страв…
Якщо у вас немає можливості скористатися телефонним зв’язком, то зв'язатися з контакт-центром Пенсійного фону і…
Споживачів попередили про покарання за прилади обліку комунальних послуг. Наразі в Україні відбуваються перевірки –…
Нині у воєнний час ситуація в українській економіці дуже нестабільна. Продукти дорожчають, а деякі стають…
Правила нарахування мінімальної пенсії та доплати за стаж справді змінилися.
Сухі чорнобривці – вкрай потрібна та корисна річ для городників. Розповідаємо, що з ними треба…