Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаРізнеЯкі переваги надає страхування на GreenTravel.ua?

Які переваги надає страхування на GreenTravel.ua?

Этот материал также доступен на русском языке
Повсюдна диджиталізація, мета якої оптимізувати час, сили та витрати подарувала людству можливість перекласти безліч послуг та документів онлайн.

Надійне страхування, яке доступне кожному, є основною метою сервісу страхових послуг GreenTravel.ua. Тому зараз ні для кого не бачиться фантастичної можливості отримати якісну та гарантовану послугу на максимально комфортних для себе умовах, без витрачання часу та додаткових коштів.

GreenTravel.ua – найкращий в Україні сервіс, що надає страхові послуги, що пропонує своїм клієнтам можливість купити поліс із найбільшою вигодою. Спектр послуг сайту не обмежується оформленням ОСАЦВ, тут можна розраховувати на КАСКО, Туристичну страховку та Зелену карту з широким покриттям та додатковими пакетами, а також оплату платних доріг у Європі. Дізнаємося, які переваги відкриває для кожного Грінтревел.

Довіра тисячі клієнтів

Мабуть, нічого не скаже про репутацію компанії як кількість задоволених клієнтів. І тут ця страхова компанія є однією з провідних. Це підтверджує велика клієнтська база, багаторічний досвід перебування на страховому ринку та високий рейтинг у співвідношенні оформлення/виплат МТСБУ.

GreenTravel.ua надає лише чисту інформацію та демонструє повну прозорість не просто пропонуючи пакети послуг, а розкриваючи тонкощі договорів, що вони включають та не включають, обов’язки сторін. Також є можливість порівняти пакети, щоб вибрати оптимальний варіант. Ще сумніваєтеся? Тоді розгляньмо у деталях причини, чому варто скористатися сайтом GreenTravel.ua та які переваги це несе за собою.

Зручність та економія часу

Тільки підрахуйте скільки часу і сил йде на завдання, які можна вирішити за кілька хвилин. Не треба нічого шукати, відпрошуватись з роботи, міняти плани, витрачати час на дорогу, очікування, спілкуватися з агентом. Зараз, щоб оформити поліс, достатньо зайти на сайт, заповнити потрібні графи, сплатити і вже за кілька хвилин документ буде відправлено на вказану вами електронну пошту.

Простота оформлення

Сам функціонал продуманий до деталей так, щоб з сервісом було зручно працювати людині з будь-яким рівнем досвіду користувача. Потрібно лише перейти на сайт, вибрати відповідну послугу та заповнити потрібну інформацію, без будь-яких зайвих полів та надання документів. Загалом усе розраховано, виходячи з трьох кроків. Перший крок – потрібно вказати особливості страхування, вибравши відповідні опції, на другому заповнити інформацію про себе та/або авто, а на третьому – зробити оплату за допомогою інтернет-банкінгу. Нічого складного, лише кілька дій, чи не так?

Економія коштів

Використовуючи онлайн оформлення, не доведеться оплачувати послуги посередників, агентів і стикатися з іншими витратами. Страховий сервіс не стягує комісію та не робить прихованих додаткових платежів. Ціна страховки залежить виключно від умов її використання – термін дії, покриття, параметри. Після вибору відповідних опцій, калькулятор із вбудованим алгоритмом моментально розрахує остаточну вартість поліса. Таким чином можна уникнути будь-яких непередбачених витрат, а заощаджені кошти витратити на щось корисніше.

Всестороння підтримка

Чи не можете визначитися, яка страховка потрібна, чи хочете щось уточнити? Експерти Грінтревел завжди прийдуть на виручку. Починаючи від звичайної консультації щодо використання сервісу або вибору послуги, закінчуючи цілодобовою людською допомогою та підтримкою у разі настання страхового випадку. Для зв’язку доступні всілякі засоби – онлайн чат на сайті, в телефонному режимі, через популярні соціальні мережі, формою “зворотний дзвінок”. Все, щоб кожен міг у будь-який час отримати відповідь на питання, що його цікавить у зручному для себе форматі.

Безпека

Звичайно, в наш час складно комусь довіряти, тому оформляючи страховку без посередників ви можете бути впевнені, що сплачені гроші будуть зараховані безпосередньо на офіційний рахунок компанії. Також як надані дані не потраплять до рук третіх осіб та не стануть предметом шахрайства. Крім того, справжність сформованого поліса завжди можна перевірити, наприклад, Зелену карту або ОСАЦВ, зробивши запит до МТСБУ.

Додаткові можливості

Крім стандартних страхових послуг, є можливість оформити додаткове покриття або розширений пакет. Для Зеленої карти це помічник «AssistMe», який надає додатково технічну підтримку, допомогу перекладача, консультацію європейського юриста, допомогу в пошуку евакуатора та тимчасового житла при ДТП.

Знижки та бонусы

Крім низької вартості полісів, СК може запропонувати додаткові знижки на купівлю страховки, або кешбек з частковим поверненням витрачених коштів. Крім того, будучи постійним клієнтом, можна розраховувати на спеціальні пропозиції та додаткові знижки на інші послуги на додаток до вже отриманих.

Оплата доріг

Ця пропозиція нова на українському ринку. Відомо, що часто у водіїв, які виїжджають за кордон виникають труднощі з оплатою платних доріг, ця страхова компанія вирішила питання, що хвилює багатьох. Тепер немає необхідності вивчати тонкощі купівлі віньеток у кожній окремій країні та витрачати час на їх пошук. Достатньо перед поїздкою купити віньєтку на сервісі, вказавши країну, тип транспортного засобу та інформацію про нього, термін дії квитка та після оплати електронна віньєтка вже буде готова до використання. Без комісій та без доплат.

Документи, які завжди поруч

Деколи навіть оформивши страховку неможливо нею скористатися, паперовий формат документа часто втрачають, забувають, він стирається або вигоряє, тоді як електронний поліс завжди знаходиться на мобільному пристрої. Крім того, завдяки продуманому чат-боту в Телеграмі всі оформлені документи будуть у вашому «кабінеті» у легкому доступі.

Заходьте на сайт greentravel.ua, щоб оцінити всі переваги сервісу, вивчайте блог, підписуйтесь на офіційні сторінки в соціальних мережах, щоб дізнаватися першими про всі новини зі світу страхування та подорожей, отримати спеціальну персональну пропозицію. Достатньо скористатися сервісом, і ви переконаєтеся, що онлайн страхування має безліч переваг, які доступні цілодобово.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні