Статті

Хто і навіщо розпускає “страшилки” про професійний клінінг у Києві

Згодом послуга здобула визнання суспільства та стала актуальною для більшості киян. Це зручно, надійно та безпечно. Але все ж таки є парочка міфів, які не втрачають своєї актуальності і періодично хвилюють клієнтів клінінгових компаній. Пропонуємо раз і назавжди розібратися з усіма “скелетами у шафі” та з’ясувати варто професійний клінінг Київ Вашої уваги.

Міфи-старожили про клінінгові компанії

В Україні клінінгова сфера почала активно розвиватися порівняно недавно і багато хто ставився до неї з подивом і побоюванням. Вже з перших днів роботи почалася низка пліток, заснованих лише на домислах:

  1. Що скажуть люди? Суть міфу: замовивши приїзд бригади клінерів, Ви демонструєте оточуючим свою нездатність впоратися із домашніми справами самостійно. Реальність: послуги професійного прибирання дозволяють розвантажити власний життєвий графік та звільнити час для приємніших справ.
  2. Клінери не можуть виконати прибирання краще, ніж господиня. Суть міфу: щоб отримати добрий результат, за всіма найманими робітниками потрібний постійний нагляд. Реальність: кожен майстер клінінгу проходить профільне навчання та складає іспити. За рахунок вмілого поводження зі спецтехнікою та професійними миючими засобами, результат праці фахівців вражає високим рівнем якості та акуратності. Клінер відповідає за свої дії в повному обсязі.
  3. Клінери працюють із небезпечними хімічними реагентами. Суть міфу: вивести складні забруднення можна лише токсичними речовинами. Реальність: клінінгові компанії використовують лише сертифіковані миючі препарати із екологічно чистим складом. Навіть хімчистка ковроліну проводиться за допомогою потужної миючої техніки та екологічно чистих речовин. Всі нюанси процесу описані на сторінці https://mister-cleaner.com.ua/ru/khimchistka-kovrolina/ Відмінний результат прибирання – це професіоналізм, помножений на багаторічний досвід та відповідальність.

Дії співробітників клінінгових компаній узгоджуються із замовником та виконуються з дотриманням сучасних технологій прибирання.

Кому вигідно лякати домогосподарок плітками про небезпечні клінінгові послуги

Як не дивно, розпускають “страшилки” та підтримують їхню актуальність найчастіше люди, які жодного разу не користувалися послугами клінінгових компаній. Також такі міфи з’являються після співпраці з низькокваліфікованими приватними особами, які не мають нічого спільного із клінінгом професійного рівня.


*на правах реклами

Новое на сайте

  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 17 вересня 2024 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Яких заходів вживати?

16/09/2024 21:31
  • Статті

Чому голова болить “на погоду”, або як атмосферний тиск впливає на здоров’я

Комфортним для людини вважається нормальний атмосферний тиск – 760 мм ртутного стовпа. Зміна у більший…

16/09/2024 20:51
  • Статті

Економимо і готуємо вдома ароматні суміші приправ: які трави знадобляться

Прованські, італійські трави - це назва сумішей середземноморських кухонних трав, які можна використовувати для посилення…

16/09/2024 19:59
  • Статті

Чи можна їсти фрукти перед сном: більше шкоди чи користі – що кажуть лікарі

Яблучко чи один банан перед сном – це добре, але вживання великої кількості фруктів на…

16/09/2024 18:49
  • Новини

Освоюємо кухні світу: варимо іспанський швидкий суп – і відчуваємо жар іспанського літа

Коли хочеться чогось новенького, незвичного чи навіть екзотичного - саме час відкрити кухонну книгу на…

16/09/2024 17:56
  • Статті

Чи правильно нараховано пенсію: чи варто звертатися до суду

Не дуже великі пенсії, високий прожитковий рівень, високі та зростаючі ціни, інфляція – все це…

16/09/2024 16:49