Понеділок, 16 Вересня, 2024
ГоловнаРізнеХто і навіщо розпускає "страшилки" про професійний клінінг у Києві

Хто і навіщо розпускає “страшилки” про професійний клінінг у Києві

Этот материал также доступен на русском языке
Звички та традиції сім'ї закладаються у нашу підсвідомість і фіксуються там чи не на все життя. Навіть якщо світ навколо змінюватиметься зі швидкістю світла, сприймаємо ми його здебільшого через призму маминих і бабусиних настанов. Тому розвиток клінінгових компаній у Києві було пов'язане з величезною кількістю недовіри та пліток.

Згодом послуга здобула визнання суспільства та стала актуальною для більшості киян. Це зручно, надійно та безпечно. Але все ж таки є парочка міфів, які не втрачають своєї актуальності і періодично хвилюють клієнтів клінінгових компаній. Пропонуємо раз і назавжди розібратися з усіма “скелетами у шафі” та з’ясувати варто професійний клінінг Київ Вашої уваги.

Міфи-старожили про клінінгові компанії

В Україні клінінгова сфера почала активно розвиватися порівняно недавно і багато хто ставився до неї з подивом і побоюванням. Вже з перших днів роботи почалася низка пліток, заснованих лише на домислах:

  1. Що скажуть люди? Суть міфу: замовивши приїзд бригади клінерів, Ви демонструєте оточуючим свою нездатність впоратися із домашніми справами самостійно. Реальність: послуги професійного прибирання дозволяють розвантажити власний життєвий графік та звільнити час для приємніших справ.
  2. Клінери не можуть виконати прибирання краще, ніж господиня. Суть міфу: щоб отримати добрий результат, за всіма найманими робітниками потрібний постійний нагляд. Реальність: кожен майстер клінінгу проходить профільне навчання та складає іспити. За рахунок вмілого поводження зі спецтехнікою та професійними миючими засобами, результат праці фахівців вражає високим рівнем якості та акуратності. Клінер відповідає за свої дії в повному обсязі.
  3. Клінери працюють із небезпечними хімічними реагентами. Суть міфу: вивести складні забруднення можна лише токсичними речовинами. Реальність: клінінгові компанії використовують лише сертифіковані миючі препарати із екологічно чистим складом. Навіть хімчистка ковроліну проводиться за допомогою потужної миючої техніки та екологічно чистих речовин. Всі нюанси процесу описані на сторінці https://mister-cleaner.com.ua/ru/khimchistka-kovrolina/ Відмінний результат прибирання – це професіоналізм, помножений на багаторічний досвід та відповідальність.

Дії співробітників клінінгових компаній узгоджуються із замовником та виконуються з дотриманням сучасних технологій прибирання.

Кому вигідно лякати домогосподарок плітками про небезпечні клінінгові послуги

Як не дивно, розпускають “страшилки” та підтримують їхню актуальність найчастіше люди, які жодного разу не користувалися послугами клінінгових компаній. Також такі міфи з’являються після співпраці з низькокваліфікованими приватними особами, які не мають нічого спільного із клінінгом професійного рівня.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні