«Мойва – 200 грамів, цибуля – 1 штука, сметана – 2 столові ложки, молоко – 100 мілілітрів, олія – 2 столові ложки, сіль і спеції – за смаком.
Якщо риба морожена, тоді треба розморозити її при кімнатній температурі.
Щоб риба не розвалювалася під час приготування, не треба часто її перемішувати.»
Микола Віталійович, м. Чорноморськ
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…