«Мойва – 200 грамів, цибуля – 1 штука, сметана – 2 столові ложки, молоко – 100 мілілітрів, олія – 2 столові ложки, сіль і спеції – за смаком.
Якщо риба морожена, тоді треба розморозити її при кімнатній температурі.
Щоб риба не розвалювалася під час приготування, не треба часто її перемішувати.»
Микола Віталійович, м. Чорноморськ
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.