«Мойва – 200 грамів, цибуля – 1 штука, сметана – 2 столові ложки, молоко – 100 мілілітрів, олія – 2 столові ложки, сіль і спеції – за смаком.
Якщо риба морожена, тоді треба розморозити її при кімнатній температурі.
Щоб риба не розвалювалася під час приготування, не треба часто її перемішувати.»
Микола Віталійович, м. Чорноморськ
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.