Що може бути краще за пишний ароматний капустяний пиріг? Тільки пиріг, приготованої з ніжною та соковитою молодою капустою! Його смак дійсно дуже відрізняється від звичайного, з тієї білокачанної, яку можна купити в будь-яку пору року, тому не пропустіть час і приготуйте цю випічку влітку. Відмінну компанію молодій капусті складуть зелена цибуля, петрушка та кріп: вони наділять страву особливою свіжістю та ароматом.
«Капуста – 500 грамів, борошно – 1 склянка, яйця – 3 штуки, сіль – 0,5 чайної ложки, розпушувач – 0,7 чайної ложки, вершкове масло – 100 грамів, сметана (можна кефір) – 250 грамів, цукор – 0,5 склянки, кунжут – 2 чайні ложки, сіль – за смаком.
Поставити форму з тістом і випікати хвилин 20-30. У міру запікання зменшити газ.»
Ганна Іванівна, Полтавська обл.
Яка буде синоптична ситуація в країні?
Що обіцяють нам астрофізики на вівторок?
Гарні дерева біля будинку – це не завжди благо. Деякі з них можуть зруйнувати фундамент,…
У Німеччині планують посилити правила отримання допомоги з безробіття Bürgergeld. Новий законопроект уже на підході…
Жовтень щедрий на дари природи, які відмінно підійдуть для банок. Від капусти до гарбуза ділимося…
ЄС перейшов на цифрову фіксацію перетину кордону. Зміни діють. Українцям, які планують поїздки до Європи,…