Що може бути краще за пишний ароматний капустяний пиріг? Тільки пиріг, приготованої з ніжною та соковитою молодою капустою! Його смак дійсно дуже відрізняється від звичайного, з тієї білокачанної, яку можна купити в будь-яку пору року, тому не пропустіть час і приготуйте цю випічку влітку. Відмінну компанію молодій капусті складуть зелена цибуля, петрушка та кріп: вони наділять страву особливою свіжістю та ароматом.
«Капуста – 500 грамів, борошно – 1 склянка, яйця – 3 штуки, сіль – 0,5 чайної ложки, розпушувач – 0,7 чайної ложки, вершкове масло – 100 грамів, сметана (можна кефір) – 250 грамів, цукор – 0,5 склянки, кунжут – 2 чайні ложки, сіль – за смаком.
Поставити форму з тістом і випікати хвилин 20-30. У міру запікання зменшити газ.»
Ганна Іванівна, Полтавська обл.
В Україні не втрачає актуальності питання соціального захисту військових і тих, хто має відношення до…
Харків’янину скасували інвалідність і зобов’язали повернути до Пенсійного фонду понад 142 тисячі гривень пенсії. Проте…
У середу в Україні очікується тепла літня погода: вдень +22+27 градусів, хіба що на півночі…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Вересень - час змін на воді: спека відступає, а риба починає активно годуватись перед холодами.…
Біль у шиї, "ватяні ноги", запаморочення - це може бути спондильоз. Про захворювання, яке часто…