У салати, закуски йде зазвичай солоний оселедець. З оселедцем – швидкі та прості рецепти для дому на будь-який смак. З оселедця можна створити справжні кулінарні шедеври, рецептами яких вам доведеться поділитися зі знайомими.
Але перш ніж приготувати щось чудове за смаком, оселедця треба купити. Як правильно вибрати рибу?
Є думка, що найкращий оселедець – той, що завдовжки до 17 см, тобто молоді особини.
Самці оселедця мають вузький ніс, у самок він круглий і помітно коротший. Самці мають масивну, злегка округлену спину, пряме і м’яке черевце. У самок рівна і тонка спина, а черевце щільне і об’ємніший живіт – там знаходиться ікра.
Якщо при виборі риби ви помітили, що шкіра відійшла від філе, це може означати, що риба жирна.
Якщо боїтеся купити пересолену рибу – вибирайте велику за розміром, її важко пересолити.
Зіпсований оселедець видають, крім неприємного запаху, каламутні очі.
Про те, що життя швидкоплинне, починаєш розуміти тільки з віком. Як уповільнити старіння?
Груша – не менш корисний плід, ніж яблуко: один плід на день також здатний уберегти…
Від початку війни на сході України та у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії у 2022…
Запалення лицьового нерва - досить поширене і хворобливе неприємне явище. Як допомогти собі?
Килими – невід'ємна частина домашнього інтер'єру. Вони створюють комфорт, тепло, затишок. Але оскільки килими -…
Французька кухня - це не лише вишуканість, а й простота, доступність. Рецепт дуже простий, але…