Вівторок, 16 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРагу з грибами – універсальна страва: готувати можна і взимку, і влітку

Рагу з грибами – універсальна страва: готувати можна і взимку, і влітку

Этот материал также доступен на русском языке
Цю ситну і дуже смачну страву для всієї родини можна приготувати нашвидкуруч. Макарони з грибами - апетитна страва, яка допоможе урізноманітнити повсякденне меню.

Рагу з грибами

Інгредієнти

Макаронні вироби – «спіральки» або «бантики» з твердих сортів пшениці – 200 г, цибуля ріпчаста – 3 шт., печериці – 500 г, консервована кукурудза – 1 банка, імбир свіжий – шматочок 2 см.

Як готувати

  • Макарони відварити і промити. Цибулю нарізати півкільцями. Гриби нарізати невеликими часточками.

  • Обсмажити гриби з цибулею. На останній стадії готовності грибів додати кукурудзу.

  • Імбир почистити, подрібнити (краще у блендері з невеликою кількістю води).

  • Змішати макарони з грибами, цибулею та кукурудзою в каструлі, додати імбир. Тушкувати на повільному вогні 10-15 хвилин.

За бажанням, імбир можна замінити на соєвий соус.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні