Статті

Вимкнули світло: як зберегти продукти в холодильнику?

У нашій скарбничці корисних порад ви знайдете підказки на всі випадки життя.

Скарбничка корисних порад

  • Пам’ятайте, якщо двері не відкривати, належна температура в холодильнику може зберігатися до чотирьох годин, у морозильній камері – до 48 годин.

  • У морозильній камері зробіть запаси льоду. Підійдуть пластикові контейнери або пластикові пляшки з водою. У разі відключення лід перекладіть у холодильне відділення – він допоможе утримати температуру.

  • Чим більше вільного місця у холодильнику чи морозильній камері, тим швидше температура буде підвищуватися. Тому корисним буде наповнювати полиці повністю, але слід залишати місце для циркуляції повітря. У порожні місця можна розкласти пластикові пляшки з водою.

  • Якщо продуктів небагато, а відключення тривалі, їх варто перекласти в термобокси або термосумки з холодильними елементами.

Підготувала Світлана Шевчук

Новое на сайте

  • Новини

Яку рибу не варто вводити до раціону жінкам: вчені назвали найбільш небезпечні види

Про користь риби в раціоні людини пишуть чимало. Але, виявляється, є види риби, які не…

05/07/2024 23:59
  • Новини

Чому немає ягід на чорній смородині: відповідь лежить на поверхні – і ви повинні це знати

Смородина – одна з найпопулярніших садових культур, яку вирощують практично на кожній ділянці. Цей чагарник…

05/07/2024 23:35
  • Різне

Погода в Україні на суботу, 6 липня

Синоптики обіцяють комфортну погоду у більшості регіонів України. Точні прогнози по областях.

05/07/2024 23:05
  • Новини
  • Різне

Магнітні бурі в суботу, 6 липня: чи чекати на чергові спалахи на Сонці

Яка активність Сонця очікується 6 липня. Що потрібно знати та до чого готуватися.

05/07/2024 22:40
  • Дача

Захистіть свої грядки від гусениць: три ефективні засоби не залишать шкідникам жодного шансу

Гусениці можуть неабияк зіпсувати овочі та фрукти в саду та на городі, тому дуже важливо…

05/07/2024 22:15
  • Домашня енциклопедія

Краще, ніж м’ясо: готуємо найніжнішу рибу французькою

Риба, яка просто тане в роті, — це знаменита риба по-французьки. Ця страва стане справжньою…

05/07/2024 21:45