Відбивні з курячих сердечок
З курячих сердечок виходять дуже смачні міні-відбивні. Готувати такі відбивні дуже легко. Єдина проблема полягає в тому, що кожне серце слід відбивати окремо.
Ми також розповідали про котлети з курячих сердечок – простий та бюджетний рецепт, а смак ресторанного делікатесу.
Інгредієнти
Курячі сердечка – 1 кілограм, яйця – 3 штуки, сіль, перець, борошно, олія – за смаком.
Приготування
- Сердечка промити, прибрати все зайве, розрізати навпіл, не дорізаючи до кінця.
- Субпродукти відбити, посолити і поперчити, за бажанням посипати гранульованим часником.
- Збити яйця з сіллю.
- Обваляти відбивні в борошні, обмокнути в яєчній суміші і обсмажити з двох боків до золотистості.