Кефір – 1 літр, запечені буряки – 3-4 невеликі штуки, запечена картопля – 3 невеликі штуки, огірок – 3-4 штуки, відварені яйця – 5 штук, сметана – 150 грамів, цукор – 1 чайна ложка, холодна кип’ячена вода – 3 мілілітри, зелень, сіль та чорний перець – за смаком.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…