Кабачкові чебуреки – це по суті кабачкові млинці з м’ясним припіком, які зовні дуже схожі на всі відомі борошняні вироби.
Цибуля – 1 шт., кабачок – 400 г, часник – 2 зубчики, молоко – 200 мл, борошно – 100 г, яйце – 2 шт., курячий фарш – 400 г, олія – 50 мл, сіль, спеції – за смаком.
Зріжте куряче м’ясо з кісток і пропустіть через м’ясорубку. Можна взяти вже готовий фарш.
У сковороді обсмажте нарізану кубиками цибулю, додайте фарш, подрібнений часник, сіль та спеції. Обсмажуйте, розбиваючи грудочки фаршу лопаткою ще близько 5 хвилин.
Кабачок натріть на великій тертці, додайте щіпку солі, перемішайте і залиште на 10 хвилин. Потім добре відіжміть від соку і перекладіть у глибоку миску.
Додайте молоко, 1 столову ложку рослинної олії, яйця, сіль та спеції за смаком. Перемішайте. Потім всипте борошно і знову все перемішайте до однорідності.
Розігрійте сковороду, змащену олією. Викладіть невелику частину маси кабачків так, щоб вона зайняла всю сковороду, і розрівняйте ложкою, формуючи круглу форму. Млинці не мають бути надто тонкими або товстими.
Щойно млинець підрум’яниться з одного боку, переверніть його і викладіть на один край трохи начинки. Вільним краєм млинця накрийте начинку і трохи притисніть лопаткою.
Смажити чебурек на середньому вогні з двох боків, доки він не підрум’яниться.
Подавати чебуреки можна як гарячими, так і охололими. Добре підійде до них часниковий соус.
Порада: за бажанням в начинку можна додати тертий сир.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.