Статті

Гороскоп друїдів: Яблуня – для народжених 25 червня – 4 липня, 23 грудня – 1 січня

Ми продовжуємо публікувати гороскоп друїдів відповідно до дат календаря. Загалом у цьому гороскопі 22 знаки-дерева. І сьогодні ми розповімо про Яблуню – покровителя тих, хто народився наприкінці червня та грудня.

Яблуня

Яблуня рідко буває високою. Добре складена. Приваблива. З першого знайомства викликає симпатію. Проявляє сердечність і турботу про близьких та друзів.

Це різнобічно розвинене дерево, сентиментальне і дуже чутливе. Кохання визначає не за користю. Найчастіше наважується до створення сім’ї, не відчуваючи до партнера особливих почуттів. Якщо Яблуня за вибором або випадково зустріне партнера, який за своїми якостями відповідатиме її духу та смакам, то їх подружнє життя буде суцільним блаженством. Яблуня зберігає вірність у коханні (як у вільному, так і в подружньому, і навіть позаподружньому) до похилого віку.

Яблуня безкорислива і легко піддається обману. Сама ж готова віддати нужденному власну сорочку, поділитися останнім шматком хліба. Але при всьому цьому Яблуня далеко не простушка. Не дбаючи про майбутнє, вона живе одним днем. Часом залазить у борги і забуває про них. І вважає це звичайною справою. Тому, що наповнена усілякими фантазіями.

Вона – філософ, який радіє швидкоплинному життю і не бажає нікого чимось дивувати і в чомусь переконувати. Однак при цьому не варто приймати Яблуню за легковажну істоту. Вона, інтелігентна, вдумлива й у всьому логічна, має схильність до опанування наук, творчості. Сума її знань у різних галузях, на диво багатьом, велика. Але Яблуня не прагне когось здивувати своєю ерудицією, а перебуває в постійному пошуку, щоб вгамувати свою допитливість.

Віддаючи перевагу задоволенням навколишнього світу і нехтуючи блаженством світу іншого, Яблуня виступає хранителькою сімейного вогнища і піклується про добру кухню. Але щоб монотонне щастя влаштованого побуту не навіювало нудьгу, вона постійно урізноманітнює емоційну сферу. І не випадково Яблуня любить час від часу щось ускладнювати у своєму повсякденному житті.

Основні риси характеру народжених під знаком Яблуні: емоційність, сердечність, інтелектуальність, схильність до глибоких роздумів, логіка суджень та аналітичний склад розуму.

Під знаком Яблуні народилися: Рубенс, Руссо, Генріх VII, Жорж Санд, М. Нексе.

Підготував Віктор Мамонтов

Новое на сайте

  • Статті

Чи правда, що засмагати шкідливо – що говорять дерматологи

Загар - пігментація шкіри людини під впливом ультрафіолетового опромінення. Загоряючи на сонці, людина зміцнює імунітет,…

07/07/2024 16:31
  • Статті

Вишню на зиму не заморожуватимемо, а сушитимемо: як це правильно зробити

Якщо раніше господині намагалися заморозити більше ягід та фруктів на зиму, то сьогодні, враховуючи постійні…

07/07/2024 15:37
  • Статті

«Живемо надією і вірою» – як подружжя пенсіонерів з Київщині допомагають ЗСУ

Сьогодні пенсіонери не залишаються осторонь допомоги ЗСУ. Яскравий приклад цього - подружжя Володимира і Таскіри…

07/07/2024 14:58
  • Статті

Міста, села, місця, які сьогодні на слуху: Білозерка – селище природних джерел і храмів

Сьогодні ми розповімо про село Білозерка Херсонської області, яке славиться унікальними природними джерелами, а також…

07/07/2024 13:56
  • Новини

Хто з українців та як може отримати виплати до Дня Незалежності

До Дня Незалежності деякі категорії українців можуть одержати одноразову виплату. Про порядок виплати разової допомоги…

07/07/2024 13:23
  • Новини

Що змінилося на фронтах за добу – вночі було збито 13 дронів

Минулої доби сталося 151 бойове зіткнення. У ніч на 7 липня 2024 року противник атакував…

07/07/2024 12:50