Щоб надати виробу з тіста апетитного вигляду і отримати рум’яну скоринку, його необхідно перед випіканням змастити яйцем або іншими продуктами – залежно від того, солодка випічка, солона, пісна чи здобна.
Ось що радять спеціалісти.
Російські війська не припиняють обстрілювати міста України та пробувати штурмувати позиції ЗСУ. Вночі атакували шість…
Вивчення німецької мови онлайн стає все більш популярним завдяки своїй гнучкості, доступності та широкому вибору…
На пенсію українці можуть розраховувати лише в разі сплати щомісячного мінімального страхового внеску, який розраховується…
Сантехніки кажуть, що звичка виливати у раковину цю речовину є у багатьох господинь. У кожному…
4 липня в Україні відзначають День Національної поліції, День судового експерта. Християни вшановують пам'ять Андрія,…
Цей рецепт – справжня знахідка для господинь, які вже втомилися смажити кабачки. Такий рулет точно…