Швидкі малосольні овочі
Інгредієнти
«Огірки – 700 грамів, помідори – 500 грамів, часник – 3 зубчики, кріп – пучок, олія – 4 столові ложки, оцет – 1 столова ложка, цукор – 1 чайна ложка, чорний перець – 0,5 чайної ложки, перець чілі – 0,5 чайної ложки, сіль – 1 чайна ложка без гірки.
Приготування
- Огірки помити, відрізати хвостики і нарізати маленькими шматочками.
- Помідори нарізати крупними часточками і відправити до огірків.
- дрібно нарізати або пропустити через прес, дрібно нарубати кріп.
- Підготовлені продукти перекласти в рукав для запікання або посудину з кришкою.
- Додати сіль, перець, цукор, оцет та олію.
- Ретельно перемішати і відправити в холодильник на 2 години.
Олексій Петрович, м. Вінниця»