Раніше ми розповідали, як приготувати молоду картоплю, запечену з сиром.
Молода картопля в медовому соусі
Молода картопля – 0,5 кілограма, рослинна олія – 3 столові ложки, соєвий соус – 3 столові ложки, мед – 3 столові ложки, часник – 1-2 зубчики, насіння кунжуту – 1 столова ложка.
Приготування
- Картоплю добре промити і просушити в друшляку.
- У широкій сковороді на середньому вогні розігріти олію і викласти картоплю в один шар.
- Обсмажити овочі під кришкою 20 хвилин.
- Кожні 5 хвилин струшувати сковороду, щоб картопля готувалася рівномірно.
- Змішати соєвий соус, мед і подрібнений часник і полити цією сумішшю картоплю.
- Готувати ще 4-5 хвилин, постійно помішуючи, поки соус не загусне, а у готової картоплі не буде блискучої скоринки.
- Зняти сковороду з вогню, посипати кунжутом картоплю і добре перемішати.