П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛітнє меню – молода картопля у медовому соусі: так картопля ви ще...

Літнє меню – молода картопля у медовому соусі: так картопля ви ще не готували

Этот материал также доступен на русском языке
Літня молода картопелька з кропом і часником - дивовижна страва! Але це не єдиний спосіб приготувати молоду картоплю.

Раніше ми розповідали,  як приготувати молоду картоплю, запечену з сиром.

Молода картопля в медовому соусі

Молода картопля – 0,5 кілограма, рослинна олія – 3 столові ложки, соєвий соус – 3 столові ложки, мед – 3 столові ложки, часник – 1-2 зубчики, насіння кунжуту – 1 столова ложка.

Приготування

  • Картоплю добре промити і просушити в друшляку.
  • У широкій сковороді на середньому вогні розігріти олію і викласти картоплю в один шар.
  • Обсмажити овочі під кришкою 20 хвилин.
  • Кожні 5 хвилин струшувати сковороду, щоб картопля готувалася рівномірно.
  • Змішати соєвий соус, мед і подрібнений часник і полити цією сумішшю картоплю.
  • Готувати ще 4-5 хвилин, постійно помішуючи, поки соус не загусне, а у готової картоплі не буде блискучої скоринки.
  • Зняти сковороду з вогню, посипати кунжутом картоплю і добре перемішати.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні