Цього тижня ми познайомимо вас із рецептами оригінальних страв із молодої картоплі.
Молода картопля – 800-900 грамів, твердий сир – 100 грамів, сир – 150 грамів, вершкове масло – 2 столові ложки, борошно – 2 столові ложки, молоко – 250-300 мілілітрів, сіль та перець – за смаком.
Чехія має власну версію улюбленої багатьма макаронної запіканки — ситну та ароматну šunkofleky. Цю страву…
Українські селекціонери створили сорти салатів, які стабільно дають гарний урожай у різних кліматичних зонах країни.…
Оренда житла в Україні інколи супроводжується суперечками щодо комунальних платежів. Юристи радять заздалегідь визначити, хто…
Питання спадкування для українців за кордоном викликає багато запитань, особливо у тих, хто покинув країну…
Пенсійний фонд України відзначає 35 років роботи на тлі оновленої статистики щодо виплат. Оприлюднені дані…
Українці наприкінці року помітили несподівану зміну цін на м’ясо — курятина, яка останні кілька місяців…